muslim Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 WitamKolega trafił kilka fantów. Prosił mnie o wydatowanie tego i ewentualne informacje. Jako iż nie znam sie na tym za bardzo proszę was o pomoc.
muslim Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 WitamKolega trafił kilka fantów. Prosił mnie o wydatowanie tego i ewentualne informacje. Jako iż nie znam sie na tym za bardzo proszę was o pomoc.
muslim Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 Niestey nie dysponuje narazie lepszymi zdjęciami.
muslim Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 Jeśli dysponujecie wiedzą to napiszcie prosze czy to jest kompas ze statu czy raczej nie.
muslim Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 Mam nadzieje ze napisy na kłódce są w miare czytelne.
muslim Napisano 1 Marzec 2009 Autor Napisano 1 Marzec 2009 To jest dla mnie największa zagwozdka. Malutkie urządzenie, ale dosyć skomplikowane. Też kojarzy mi sie z marynistyka.
muslim Napisano 2 Marzec 2009 Autor Napisano 2 Marzec 2009 Dzięki chłopaki. Jakby ktoś jeszcze coś mógł dodać.
Pytanie
muslim
Kolega trafił kilka fantów. Prosił mnie o wydatowanie tego i ewentualne informacje. Jako iż nie znam sie na tym za bardzo proszę was o pomoc.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.