Zenit Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 ACE250 Mało gustowny kolorek.Troszkę za płytki.Zle wyważony ,po paru godzinach daje się to odczuć pomimo że w sumie lekki.Za delikatny ,po intensywnym machaniu zgubiłem podłokietnik ,bardzo delikatna konstrukcja cewki ,kabel wtopiony w cewkę na niewiele ponad centymetr i to wszystko, wiec uważajmy panowie zwłaszcza w krzaczorach (czterysta złociszy w plecy),z mniej uciążliwych, w bliskim kontakcie z innym garetem warczą na siebie.Brak manualnego strojenia do gruntu.
k-szela Napisano 5 Marzec 2009 Napisano 5 Marzec 2009 Obecny minelab sov. GT-waga ( chyba że elektronikę podepniemy o pod łokieć ) lub prosta sztyca-trwałość spojenia sztycy a rzpienia" gdzie przykręca się cewkę ( ostatnio musiałem się zwinąć po 20 min szukania, cewka wypadła razem z mocowaniem puścił klej tak samo miałem w muszkieterze adv. ) rada poxipol + koszulka termokurczliwa:)- więcej grzechów nie widzę no może przydał by się jednak wyświetlacz , ale jest raczej niepraktyczny i za drogi:(były minelab muszkieter adv.-waga ( reszta jak wyżej )-spojenie sztycy też się wcześniej rozwaliło tak jak ostatnio w sov. GT-wrażliwość na linie wysokiego napięcia i inne wykrywacze.-reszta ok naprawdę dobry sprzęt.były. minelab x-terra 30-trwałość i wykonanie niektórych cewek ( 10,5 DD środek cały lata w obudowie cewki, co powoduje wzbudzanie tak więc dlatego prawdopodobnie te cewki ( chodzi o budowę ) zostały wycofane z innych modeli np. explorer-ale bardzo wdzięczny sprzęt.
albertus32 Napisano 15 Kwiecień 2009 Napisano 15 Kwiecień 2009 szymi -- piszesz ze miales garetta 2500 gti a teraz przesiadłes sie na minelaba. Czy to minelab explorer se , lub jesli inny napisz o różnicach. Interesuja mnie opinie osoby ktory mial te dwa detektorki, głownie chodzi mi o rwanie monetekpozdro
Marek94 Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 Proton słaba dyskryminacja,duże zużycie energi.
albertus32 Napisano 16 Kwiecień 2009 Napisano 16 Kwiecień 2009 proximanieczytelny wyswietlacz w słoncuproblemy w szukaniu na plazy-( po automatycznym dostrojeniu do gruntu pokazuje przesterowanie w piasku gdzie nic nie ma- jesli lezy piasek jest wypłuczony z dna morza )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.