Yedyny Napisano 27 Luty 2009 Autor Share Napisano 27 Luty 2009 Witam, dziś sprzyjało mi szczęście - pytanie: na jaki okres można datować tę odznakę (zakładam, że jest sportowa), bo w sieci występują same ze sfastyką? Fajna sprawa, bo z tyłu ma wydrapane prawdopdobnie nazwisko posiadacza, może da się zidentyfikować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 27 Luty 2009 Autor Share Napisano 27 Luty 2009 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yedyny Napisano 27 Luty 2009 Autor Share Napisano 27 Luty 2009 Niezapomniany Dzień" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzydlatysowiet Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Witam.Nie znam się w temacie, ale ostatnio przeglądałem trochę tych odznak w sieci i taka jak twoja była podpisana jako DRA, a nie DRL, zgadza się jak na twoim obrazku. Poszukaj informacji o DRA.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molke Napisano 27 Luty 2009 Share Napisano 27 Luty 2009 Jesli mnie pamiec nie myli to DRA bylo wydawane do 1933roku a jego nastepstwem jest DRL u dolu zwienczona swastyka. Posiadam DRL w bronzie tego samego producenta co twoja DRL. Jedyne o czym chyba nalezy wspomniec to to iz odznaczenie bylo w 3 stopniach : gold . silber. bronze. za wszelakie bledy przepraszam ale piatek i browara cwicze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.