Kobieras39 Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 już kiedyś w wątku w dziale nasze odkrycia pytalem o nią ale wtedy cisza , no to ponawiam.może ktoś wie od czego , ma takie mocowania na przegródki i numerek przy każdej z boku resztki napisu ale nie mam pojęcia od czego może być
Kobieras39 Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 już kiedyś w wątku w dziale nasze odkrycia pytalem o nią ale wtedy cisza , no to ponawiam.może ktoś wie od czego , ma takie mocowania na przegródki i numerek przy każdej z boku resztki napisu ale nie mam pojęcia od czego może być
Salamandra Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Kolego a skąd masz info że to w ogóle jest skrzynia WH ?
Kobieras39 Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 z uchwytów?>i sposobu nanoszenia napisów na niej i koloru ich?>i szblonu napisów , i zamknięcia tzn ich rodzaju z koloru skrzyni?>
f35jsf Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 To jest skrzynka po radiostacji albo po akcesoriach od radiostacji.Jakiej nie wiem, musisz szukać.Pozdrawiam.
Kobieras39 Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 no tak wygląda na coś z łączności ale nic nie mogę dopasować;/
Pytanie
Kobieras39
może ktoś wie od czego , ma takie mocowania na przegródki i numerek przy każdej z boku resztki napisu ale nie mam pojęcia od czego może być
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.