mzbyszek61 Napisano 26 Luty 2009 Autor Napisano 26 Luty 2009 Mam pytanko do kolegów posiadających proximę.Generalnie zbieram monety ale mam miejsce gdzie może się trafić bagnecik a może nawet szabelka: -jakie wskazania na wyświetlaczu pokazuje biała broń-czy ktoś chodził w trybie mix, (jakieś spostrzeżenia-porady w tym kierunku)
said2 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Chyba mam zwidy jakies! To mnie teraz rozbawiłeś, post roku!!HA HA HA
MOLA Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Kolego said2 nie nalezy sie smiac tylko poradzic koledze mzbyszkowi61. Mysle ze chodzi o wskazania wyswietlacza w proxie które moga w przyblizeniu sugerowac iałą broń" albo cos podobnego chocby gabarytowo. mzbyszek61 poczekaj cierpliwie na kogos kto smiga z proxa moze cos ci poradzą co cie zadowoli. pozdrawiam
said2 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Ok, w takim razie czekam cierpliwie na podanie wskazan na iala broń".Już jestem całkiem poważny, może ktos poda jeszcze wskazania na broń palną.Ludzie litości - czytacie co piszecie????
dzieci3 Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Witam, teoretycznie na bagnecie będziesz miał ujemne wartości,nad głownia szabli również ujemne,jak śmigniesz nad jelcem wartości dodatnie ok 40-50.Pzdr.
mzbyszek61 Napisano 27 Luty 2009 Autor Napisano 27 Luty 2009 Nierozgarniętym podpowiem że każdy metal inaczej pokazuje na wyświetlaczu wykrywacza, w tym przypadku jest to przedział cyfrowy od-do. Inny będzie np. dla gwoździa a inny dla bagnetu.
feld Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 A jak poda mi ktos jaki zakres i jaki przedział ma porcelana to kurza kupuje proxime...
dzieci3 Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 Zakres to pewnie bedzie ukf,a jeśli chodzi o przedział to bedzie dla normalnych i nie drewnianych.Pzdr.
Pas Napisano 27 Luty 2009 Napisano 27 Luty 2009 mzbyszek61, no widzisz ile dobrych porad dostałeś od fachowców... drwinki łatwo przychodzą, to takie śmieszne". Ładne szabelki wyjmował mój znajomy ostatnio z proximą. Chodził na statyku. Wskazania: dźwięk oczywiście na wszystko, wyswietlacz na minusie nad głownią, w rejonie rękojeści sygnał latał". Pomijając że to rejon walk i szukał konkretnie właśnie broni białej wykopywanej wcześniej przez rolnika w kawałkach - sugerował się głównie długością przedmiotu , ale to szabelka więc pi razy oko można patrzeć po długości... bagnecik i w zalezności od jego ułożenia w ziemi to raczej nie tak i pewnie nie do stwierdzenia itd idtpozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.