Skocz do zawartości

wskazania proximy

mzbyszek61

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam pytanko do kolegów posiadających proximę.
Generalnie zbieram monety ale mam miejsce gdzie może się trafić bagnecik a może nawet szabelka:
-jakie wskazania na wyświetlaczu pokazuje biała broń
-czy ktoś chodził w trybie mix, (jakieś spostrzeżenia-porady w tym kierunku)
Napisano
Kolego said2 nie nalezy sie smiac tylko poradzic koledze mzbyszkowi61. Mysle ze chodzi o wskazania wyswietlacza w proxie które moga w przyblizeniu sugerowac iałą broń" albo cos podobnego chocby gabarytowo. mzbyszek61 poczekaj cierpliwie na kogos kto smiga z proxa moze cos ci poradzą co cie zadowoli. pozdrawiam
Napisano
Ok, w takim razie czekam cierpliwie na podanie wskazan na iala broń".Już jestem całkiem poważny, może ktos poda jeszcze wskazania na broń palną.Ludzie litości - czytacie co piszecie????
Napisano
Witam, teoretycznie na bagnecie będziesz miał ujemne wartości,nad głownia szabli również ujemne,jak śmigniesz nad jelcem wartości dodatnie ok 40-50.Pzdr.
Napisano
Nierozgarniętym podpowiem że każdy metal inaczej pokazuje na wyświetlaczu wykrywacza, w tym przypadku jest to przedział cyfrowy od-do. Inny będzie np. dla gwoździa a inny dla bagnetu.
Napisano
mzbyszek61, no widzisz ile dobrych porad dostałeś od
fachowców... drwinki łatwo przychodzą, to takie śmieszne". Ładne szabelki wyjmował mój znajomy ostatnio z proximą. Chodził na statyku. Wskazania: dźwięk oczywiście na wszystko, wyswietlacz na minusie nad głownią, w rejonie rękojeści sygnał latał". Pomijając że to rejon walk i szukał konkretnie właśnie broni białej wykopywanej wcześniej przez rolnika w kawałkach - sugerował się głównie długością przedmiotu , ale to szabelka więc pi razy oko można patrzeć po długości... bagnecik i w zalezności od jego ułożenia w ziemi to raczej nie tak i pewnie nie do stwierdzenia itd idt
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie