von Neumarkt Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Całkiem możliwe że to jakaś ozdoba, ale możliwe też że to ażurowy guzik.
M-U-J Napisano 26 Luty 2009 Autor Napisano 26 Luty 2009 witam przepraszam nie dodałem wymiarów i materiału z którego akie coś" jest wykonane :) wymiary to śr.21mm gr. 2mm materiał to ołów rewers całkiem płaski ani śladu po uszku jeżeli miałby to być to guzik
zabor Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Panowie, materiał to ołów , wielkość w przybliżeniu między 2 a 5 pln współczesne. Na moim troszkę inny wzorek , cuś jak kapliczka z płotkiem. Raczej nie jest to element guziorka ale cholera wie :)Pozdrawiam B.
M-U-J Napisano 26 Luty 2009 Autor Napisano 26 Luty 2009 nic nie szkodzi zabor" mam troszkę ograniczenia techniczne co chodzi o odpowiadanie ( młody jestem ) :):):) . wiem że to nic takiego , leżało już w koszu kilka razy ale jakoś wyłaziło :) - nurtuje mnie co to takiego ... fajnie że ktoś jeszcze ma takie coś :)
abcd Napisano 26 Luty 2009 Napisano 26 Luty 2009 Judaika ?? http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=55033&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.