wino39 Napisano 21 Luty 2009 Autor Share Napisano 21 Luty 2009 http://www.skarbonka.net/pages/index.php?refid=janek1699co o tym myślicie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 To jest to samo co zagraniczne bux-y jak już chcesz tak zarabiać to zarabiaj w funtach teraz drogo stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Możesz polecić jakąś sprawdzoną strone?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 21 Luty 2009 Autor Share Napisano 21 Luty 2009 ale czy ktoś prubował i czy to naprawde działa?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 nowłaśnie też nad tym myślałem ale nie mam pewności czy to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Ja bawiłem się tym bux-em http://englandbux.org/pages/index.php?refid=mateo14 Potrzebne kąto na PayPal do wypłaty środków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Sorki że w odzielnym poście, jak chcesz to moge ci odpowiedziec na pytania z tym związane na gg 6706440 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 a jak z zarobkami tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 no jak każdy się zaloguje z tego linku co podałeś to gratulacje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Mówiłem że sie tylko tym bawiłem a żeby naprawde zarabiać na buxach to trzeba miec wielu poleconych. Zarobiki od o,25 do 0,1 (funty) z 1 reklame + e-maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomakzr Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 sory ze nie na temat i nikogo niechce urazic ale ten temat przypomnial mi stary dowcip przychodzi naga kobieta na rekach do lekarza.co pani jest?-skarbonka,jeszcze raz przepraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Ja się raz na coś takiego zalogowałem z ciekawości ( to było klikanie w banery itp.) i doszedłem do jednego wniosku gó*** takie ze ja pi***, w ciągu miesiąca możesz zarobić aż 5zł (około) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuszek Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Link Od Schivelbein jest zawirusowany?Antywir przerwał mi połączenie pokazując komunikat, że strona jest niebezpieczna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.