walduś301 Napisano 18 Luty 2009 Autor Share Napisano 18 Luty 2009 Od pewnego czasu w sieci reklamowany jest program Prec- cudowne narzędzie przy pomocy którego można ściagać z Rapidshare bez ograniczeń w transferze.Według twórców aktywacja programu jest darmowa. W rzeczywistości jednak do aktywacji jest potrzebny SMS za jedyne 10 zl! Oczywiście opłata wystarcza jedynie na 30 dni użytkowania. I to także tylko teoria bo program nie działa wogóle lub zacina się po kilku dniach. Wiem że to temat trochę nie związany z tym forum jednak chciałem od razu ostrzec wszystkich przed używaniem tego programu.Powiedzmy wprost, że program służy do wyłudznia pieniędzy od internautów,a nie do sciągania plików. http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?f=6&t=311054 http://nedds.pl/index.php?showtopic=167033&mode=linear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 To podobna lipa jak ten cały GoD a żeby z rapida ściągać to są inne sposoby. Wczoraj czytałem o tym PRECelku i to jest wogule nie opłacalne twórca pewnie sobie wymiślił że z pięniedzy za sms będzie wykupywał transfer na rapidzie ale chyba coś mu nie pykło, pewnie jak odliczył swoją dole to nie starcza na wykupywanie transferu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 tak panowie to bubel mi 20 zł wcieło a miało byc sms za 1 zł . dwa dni smigało a potwm juz nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 18 Luty 2009 Share Napisano 18 Luty 2009 O Walduś??? Jednak jesteś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 19 Luty 2009 Share Napisano 19 Luty 2009 wystarczy USD + autoconnect i zmienne IP i ściaga bez ograniczeń a na stałym IP juz nie jest tak dobrze i trzeba kupić konto premium na allegro jakies 20zł na miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 22 Luty 2009 Share Napisano 22 Luty 2009 Zgłoście na policji oszustwo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.