Skocz do zawartości

Potrzebuję pożyczyć sprzęt

le-mur

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Nie złośćie się od razu że Wam zaśmiecam forum, ale mam kłopota. Zgubiłem kluczyki do auta i jedynym ratunkiem jest użycie wykrywacza.Dobrego.Obszar 30x50m - piasek.
Bez dobrego narzedzia nie poradzę, a kupować coś dobrego - majątek. Oczywiście nie chcę na krzywego. Odwdzięczę się. Jestem ze Śląska.
Pozdrowienia dla Odkrywców :-)
Le-mur.

To nie mój rejon więc ciężko by było Ci pomóc ale znam ten bul ,sam kiedyś będąc na poszukiwaniach zgubiłem kluczyki od auta .Zaczęło robić się ciemno ,wróciłem szczęśliwy do samochodu bo kieszenie pełne fantów ,ale po przeprowadzeniu nerwowego macanka po wszystkich kieszeniach w głowie załomotała przeraźliwa myśl że moje kluczyki poszły się gdzieś ......Chwyciłem za wykrywacz i zacząłem poszukiwania od nowa, ale teren duży, sporo młodych choinek ,po godzinie miałem dosyć i wiedziałem że po ciemku to musiał by być fart żebym ja znalazł .A tu ciemno głodno i do domu daleko .Wyjąłem więc z auta szybę tą nieotwieraną przez wyciągnięcie uszczelki ,rozebrałem stacyjkę ,zdemontowałem blokadę i haida do domy .Dobrze że to był nasz polonez bez alarmów i innych pierdoł bo bym tam nocował .A kluczyki znalazłem na drugi dzień ,leżały przy jednym z pierwszych dołków .Pozdro...

Jeśli le-mur potrzebuje jeszcze tej pomocy to niech określi się dokładniej skąd jest-pytałem o to wcześniej. Ja też jestem ze śląska, ale śląsk to dziesiątki a nawet setki kilometrów. Gdyby dokładniej sprecyzował gdzie to trzeba poszukać to na pewno ktoś by pomógł. Jeśli będzie niedaleko - ja pomogę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie