PAWEL*STRC Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 jak można wyczyścić tą maske???? prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 jak wyczyścić elemety metalowe by nie uszkodzić farby , elemety gumowe , i ten cały materiał może ktoś by mi mógł pomóc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Ja czyścił bym to tak:pochłaniacz w miejscach gdzie jest rdza fosolem(nie ruszy ci farby)potem poprzecierał szmatką nasączoną wd-40 lub czymś podobnym,ja używam PENETRUSA.Zawór i oprawy okularów(dobrze by było je rozkręcić,ja mam dorobiony do tego specjalny kluczyk) przetrzyj tez wd 40 w zupełności wystarczy tylko staraj się nie uwalać tym części gumowych.Całą część twarzową możesz przetrzeć wilgotną szmatką,a grubszy syf ze środka wydłubać szczoteczką do zębów.Czyściłem tak nie raz maski i efekt był dobry.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 15 Luty 2009 Autor Share Napisano 15 Luty 2009 dzieki za pomoc vis1939 :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.