doctorNO Napisano 12 Luty 2009 Autor Share Napisano 12 Luty 2009 tak jak w tytule. Samemu nudno chodzić z piszczałką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bela367 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 skąd jesteś kolego ja latowicz 40 km od siedlec morzemy się zgadać na jakieś kopanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNIPERcom Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 6596483gg kliknij to umówimy się kiedyś poryć jestem z łukowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doctorNO Napisano 20 Luty 2009 Autor Share Napisano 20 Luty 2009 Przepraszam panowie za ciszę niestety zlecenie z pracy odizolowało mnie skutecznie od internetu. A jak na złość w planowany weekend spadło dużo śniegu.Po odwilży trzeba ruszyć w teren chętni mile widziani. Może wczesniej jakieś piwko zapoznawcze? W najbliższych dniach mam mnóstwo wolnego czasu a lokali otwartch do późnych godzin nie brakuje ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
devill_2006 Napisano 20 Luty 2009 Share Napisano 20 Luty 2009 Zimnym browarem nigdy nie pogardze ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.