dziuba8024 Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 witamczy ktos moze mi pomoc w porownaniu EX xs z QUATRO EX II i x terra 70nie moglem znalesc specyfikacji tego wykrywacza podobno wielkiej roznicy nie ma dziekuje i pozdrawiam
dziuba8024 Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 moze ktos takiego uzywa to prosze podac na jakich ustawieniach chodzicie chodzi mi o EX xs
tomakzr Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 ale nie pracowalem na quatro czy x70 wiec nie bede sie wypowiadal.a ustawienia... to zalezy jak zawsze czego szukasz i w jakim terenie.posiada funkcje wlacz i szukaj dla poczatkujacego bardzo dobry pomysl
longwood Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Quatro to wykastrowany explorer porównywalny z x-70.
VanWorden Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 dziuba8024 - odpowiedziałem Ci tam gdzie zadałeś to pytanie najpierw.longwood - no nie pisz proszę Cię herezji:)Można powiedzieć, że stary Explorer S to kastrat", Quattro w pewien sposób też, ale X70 to totalnie inny sprzęt i wielu aspektach znacznie przewyższający Exy.PozdrawiamVW
longwood Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 bez herezji:quatro czésto jest porównywany do x-70 z racji ceny,sam przed zakupem swojej terki miałem zgryza:-)Z tego co widzę-ludzie bez ograniczeń finansowych często kupują x-70 do ogólnego zastosowania, a z explorerem wchodzą na dobre,pewne miejscówki i poooowooooli je czeszą.Co do quatra podtrzymuję- to explorer dla ubogich
Bandzior26 Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 3600 za wykrywacz...faktycznie biedota hehehe ;-)
terenowiec69 Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 No nie wiem czy dla biedaków,zobacz ceny minelabów,wszystkie są dla ogaczy",jeżeli mówimy tu o nówkach.
dziuba8024 Napisano 14 Luty 2009 Autor Napisano 14 Luty 2009 to jak koledzy ktos mi pomoze prosze podajcie swoje ustawienia w EX xs czy zmieniace w zaleznosci na co sie nastawiacie czy niezaleznie co sie kopie chodzicie na jednym programie a i jak ten sprzet sprawuje sie na militarke tzn. jak gleboko siegnie na np. bagnet i jak go ustawic zeby nie lapal drobnych metalowych smieci , czy jak na kolor bedzie ustawiony to pokaze mi duze zelazo jak kolor czy wytnie.naprawde bardzo prosze podzielcie sie swoim doswiadczeniempozdrawiam
dziuba8024 Napisano 14 Luty 2009 Autor Napisano 14 Luty 2009 to jak koledzy ktos mi pomoze prosze podajcie swoje ustawienia w EX xs czy zmieniace w zaleznosci na co sie nastawiacie czy niezaleznie co sie kopie chodzicie na jednym programie a i jak ten sprzet sprawuje sie na militarke tzn. jak gleboko siegnie na np. bagnet i jak go ustawic zeby nie lapal drobnych metalowych smieci , czy jak na kolor bedzie ustawiony to pokaze mi duze zelazo jak kolor czy wytnie.naprawde bardzo prosze podzielcie sie swoim doswiadczeniempozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.