Skocz do zawartości

Fisher F2

krzycho1708

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Czy ktoś próbował zasilać swego fisherka akumulatorkami 8,4V?(jeżeli na nich działał proszę podać producenta akumulatorków)
I jaka jest różnica pomiędzy długością działania na bateriach alkalicznych i na akumulatorkach o pojemności np.200mAh?
A i czy na niektórych bateriach alkalicznych mniej znanych firm wykrywacz niedziałał?Jeżeli tak to na jakich?
Z góry dzięki.
Napisano
mój F 2 przestał nagle rozpoznawać alkaliczne baterie firmy Panasonic, więc przerzuciłem się na energizery.Dziwna sprawa, ponieważ panasoników używałem wcześniej przez rok i nigdy nie było z nimi problemów.
Napisano
Używa od 3 wypraw akumulatorków Fujicell (8,4V-prawdziwe napięcie) i ładnie chodzi wszystko, przy końcu tuż przed rozładowaniem staje się cichy i w końcu zamiera. Trzymały mi te 3 wyprawy, naładowałem i jest znowu głośno i ok. Uwaga niektóre baterie i akumulatorki są za długie do F2!!! leży bezużyteczna 1 para akumulatorków i 1 para baterii. Z baterii to energizery pasuja.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie