krzycho1708 Napisano 11 Luty 2009 Autor Napisano 11 Luty 2009 WitamCzy ktoś próbował zasilać swego fisherka akumulatorkami 8,4V?(jeżeli na nich działał proszę podać producenta akumulatorków)I jaka jest różnica pomiędzy długością działania na bateriach alkalicznych i na akumulatorkach o pojemności np.200mAh?A i czy na niektórych bateriach alkalicznych mniej znanych firm wykrywacz niedziałał?Jeżeli tak to na jakich?Z góry dzięki.
tomek64 Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 mój F 2 przestał nagle rozpoznawać alkaliczne baterie firmy Panasonic, więc przerzuciłem się na energizery.Dziwna sprawa, ponieważ panasoników używałem wcześniej przez rok i nigdy nie było z nimi problemów.
ensiferum3 Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Ja chodzę z bateriami firmy fuji ale wykrywacz działa jak mam podłączone słuchawki.
krzycho1708 Napisano 12 Luty 2009 Autor Napisano 12 Luty 2009 Może ktoś jeszcze ma jakieś spostrzerzenia na temat tego cudaka?
melich Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Używa od 3 wypraw akumulatorków Fujicell (8,4V-prawdziwe napięcie) i ładnie chodzi wszystko, przy końcu tuż przed rozładowaniem staje się cichy i w końcu zamiera. Trzymały mi te 3 wyprawy, naładowałem i jest znowu głośno i ok. Uwaga niektóre baterie i akumulatorki są za długie do F2!!! leży bezużyteczna 1 para akumulatorków i 1 para baterii. Z baterii to energizery pasuja.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.