Manierkarz Napisano 10 Luty 2009 Autor Share Napisano 10 Luty 2009 Czy tegoroczny produkt firmy sturm się nadaje dorekonstrukcji ?? Słyszałem że trzeba tą czapkę uformować.Jakie są wasze opinie ??Pozdrawiam Manierkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Luty 2009 Share Napisano 11 Luty 2009 Nie „syszałem”, tylko „przeczytałem” (obaj wiemy gdzie ;)A abstrahując od aktualnej produkcji STURM’a, każda nawet najlepsza replika czapki polowej M43 wymaga wysiłku potrzebnego do nadania jej właściwego fasonu: prawidłowego obszycia, ukształtowania „czuba”, zdeformowania daszka, etc.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Luty 2009 Autor Share Napisano 11 Luty 2009 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol13 Napisano 12 Luty 2009 Share Napisano 12 Luty 2009 Dobre !!! - czyżbyśmy mało klarownie na forum temat omówili?PozdrawiamSebol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 Nie wszyscy z odkrywcy są na tamtym forum a może tutaj ma ktoś jeszcze coś ciekawego do powiedzenia, działam na 2 fronty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Owszem, bo nie wszyscy „stąd” interesują się tematyką „tamtego” forum, ale nieskromnie powiem, że przeważająca większość zainteresowanych jednak też tam dotarła ;)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 Jak na przykład ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.