Manierkarz Napisano 10 Luty 2009 Autor Napisano 10 Luty 2009 Czy tegoroczny produkt firmy sturm się nadaje dorekonstrukcji ?? Słyszałem że trzeba tą czapkę uformować.Jakie są wasze opinie ??Pozdrawiam Manierkarz
Hindus Napisano 11 Luty 2009 Napisano 11 Luty 2009 Nie „syszałem”, tylko „przeczytałem” (obaj wiemy gdzie ;)A abstrahując od aktualnej produkcji STURM’a, każda nawet najlepsza replika czapki polowej M43 wymaga wysiłku potrzebnego do nadania jej właściwego fasonu: prawidłowego obszycia, ukształtowania „czuba”, zdeformowania daszka, etc.PozdroHindus
sebol13 Napisano 12 Luty 2009 Napisano 12 Luty 2009 Dobre !!! - czyżbyśmy mało klarownie na forum temat omówili?PozdrawiamSebol
Manierkarz Napisano 13 Luty 2009 Autor Napisano 13 Luty 2009 Nie wszyscy z odkrywcy są na tamtym forum a może tutaj ma ktoś jeszcze coś ciekawego do powiedzenia, działam na 2 fronty ;)
Hindus Napisano 13 Luty 2009 Napisano 13 Luty 2009 Owszem, bo nie wszyscy „stąd” interesują się tematyką „tamtego” forum, ale nieskromnie powiem, że przeważająca większość zainteresowanych jednak też tam dotarła ;)PozdrawiamHindus
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.