tomek64 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 znaleziona pod Górą Zamkową w Chęcinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 wikipedia mówi, że to belemnit, głowonóg jurajski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek64 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 a popularna nazwa to strzałka piorunowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 ja słyszałem że takie coś robi się kiedy uziemia się piorun - ale czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 dobra nie doczytałem co napisałeś - sory!-pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 nie prawda ale słyszałem te opowieści jak mały byłem- Skamielina w całości jak pocisk karabinowy wygląda. B. bużo na Mazurach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 to co to w lońcu jest ja mam tego całe wiadro:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Belemnity:P w pełnym znaczeniu słowa ezcenne" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.