Łukasz 1939 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 chciałem was poprosić o wrzucenie waszych rzeczy kypionych w sklepach ze starociami . Typu łuski , chełmy , bagnety i inne militarne zgóry thnx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 sorka za błędy i pozdrowienia Łukasz 1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 taki wątek już istnieje w dziale asze odkrycia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 acha to sorki ale please napiszcie też tu co wam szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 to jest mój pierwszy wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 konvonwin daj link do tego wątku co pisałeś ze jest bo ja niemoge znaleść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 coś słabo szukałeś!!! http://odkrywca.pl/fanty-z-antykwariatu,533607.html#533607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz 1939 Napisano 8 Luty 2009 Autor Share Napisano 8 Luty 2009 a to już widziałem ale mi nie chodzi o wasze zdjęcia i dokumenty tylko łuski i inne militarne !!! czytaj dobrze..Łaże po antykwariatach i wiem że są tam bagnety łuski itp.Tylko naprawie aparat ew. pożycze i wrzuce moje fanciki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 watek laduje w naszych odkryciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 To ty czytaj dobrze!!! Tam jest wątek o fantach z antykwariatu a nie tylko o fotkach i dokumentach!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.