andrzejd Napisano 6 Luty 2009 Autor Napisano 6 Luty 2009 mam kabure z wykopu i nie zabardzo orjętuje się do jakiego pistoletu była przeznaczona. Proszę zatem o pomovc w identyfikacji.W razie potrzeby więcej zdjęć mogę wysłać na emaila.Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Łukasz 1939 Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 kurcze do TT-tki sorka za błąd pozdrawiam Łukasz 1939
andrzejd Napisano 6 Luty 2009 Autor Napisano 6 Luty 2009 mam kabure z wykopu i nie zabardzo orjętuje się do jakiego pistoletu była przeznaczona. Proszę zatem o pomovc w identyfikacji.W razie potrzeby więcej zdjęć mogę wysłać na emaila.Z góry wielkie dzięki za pomoc.
feld Napisano 8 Luty 2009 Napisano 8 Luty 2009 TT ?Ja bym sie kłucił.Ale co bede zabierał głos jak kazdy widzi od czego.
Pytanie
andrzejd
mam kabure z wykopu i nie zabardzo orjętuje się do jakiego pistoletu była przeznaczona. Proszę zatem o pomovc w identyfikacji.W razie potrzeby więcej zdjęć mogę wysłać na emaila.Z góry wielkie dzięki za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.