Skocz do zawartości

Kolekcje klamer vol.IV

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 274
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
są również tacy którzy polerują klamry - kłóciłem sie z nimi tu na odkrywcy - ale teraz z perspektywy czasu doszedłem do wniosku że i to trzeba uszanować -każdy robi to co lubi i nie będziemy mieli na to wpływu :):)

Dzieki :)

Faktycznie taki epokowy recykling - teraz szukam turnerbunda w oryginale nie pociachanego do kompletu. To w ogóle strasznie ciekawa klamra, bo z 2 różnych materiałów (oczko jest stalowe a ramka alpakowa), też chciałbym jeszcze wersje z orzełkiem co patrzy w drugą strone ale narazie nie wierze w cuda :)

To jeszcze dorzucę ;)

Jakiś czas temu zdobyta, byla razem z pasem pieknie sygnowanym na 1916 (ze stalowym hakiem) niestety klamerka miala równomierna warstwe rdzy a farba zachowała się tylko z tyłu przy koronie, na tyle ile mi sie udało ją wyczyscic bez uzycia szczotki na tyle to zrobiłem - wyszło niezle chociaz z 1 strony zostało troszke czarnych kropek a z 2 troche sie błyszczy za bardzo...ale detale ma ładne i komplecik z pasem :)

• 3 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie