Makral Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makral Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 hmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makral Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 o takie coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Ok,pozdro.Moje zdanie co do takiego czyszczenia znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 są również tacy którzy polerują klamry - kłóciłem sie z nimi tu na odkrywcy - ale teraz z perspektywy czasu doszedłem do wniosku że i to trzeba uszanować -każdy robi to co lubi i nie będziemy mieli na to wpływu :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 Makral -gratuluje stanu ! nazywam ją recyklingiem Turnerbundu :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 szukam lepszej nakładki - a najlepiej jakby patrzyła w drugą stronę :):)-pozdro http://www.odkrywca.pl/prosze-o-id-zastepcza-klamra-niemiecka-,647512.html#647512 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 Makral- napiszę ci stylem danieloff-a :) piękny Dolny Śląsk :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makral Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Dzieki :)Faktycznie taki epokowy recykling - teraz szukam turnerbunda w oryginale nie pociachanego do kompletu. To w ogóle strasznie ciekawa klamra, bo z 2 różnych materiałów (oczko jest stalowe a ramka alpakowa), też chciałbym jeszcze wersje z orzełkiem co patrzy w drugą strone ale narazie nie wierze w cuda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 może kolega pooshkins nigdy nie kopał w Bieszczadach i nie zna zalet" tej ziemi.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 Makral a było takie oczko nie dawno na alledrogo i nawet za możliwe pieniądze -kolega nabył -pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 O ! tak właśnie Pawle80 , trafiłeś w samo sedno sprawy.Btw. Pozdro z Biesów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 pooshkins -przeczytaj wiadomość na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 obydwaj przeczytajcie priva -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 dawałem ją wcześniej na identyfikację ze względu na długość wstęg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 Może vol.V ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2009 myślałem o tym ale jeszcze chwila :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makral Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 To jeszcze dorzucę ;)Jakiś czas temu zdobyta, byla razem z pasem pieknie sygnowanym na 1916 (ze stalowym hakiem) niestety klamerka miala równomierna warstwe rdzy a farba zachowała się tylko z tyłu przy koronie, na tyle ile mi sie udało ją wyczyscic bez uzycia szczotki na tyle to zrobiłem - wyszło niezle chociaz z 1 strony zostało troszke czarnych kropek a z 2 troche sie błyszczy za bardzo...ale detale ma ładne i komplecik z pasem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makral Napisano 16 Lipiec 2009 Share Napisano 16 Lipiec 2009 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 huk 100 gratulacje takiej kolekcji klamer moze odstąpisz jakąs np sa albo wehrhmaht pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medvil Napisano 28 Październik 2009 Share Napisano 28 Październik 2009 oczywiscie miało byc wehrmacht Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.