Kadaf Napisano 3 Luty 2009 Autor Napisano 3 Luty 2009 Witam kolegów. Jak w temacie - co byście polecili jako drugą wykrywkę? ACE (z dużą cewką) pozostanie na monetki i poletka, jednak potrzebuję czegoś w las na militarkę..W moim odczuciu ACE250 raczej średnio radzi sobie w trudnym terenie, raczej lubi otwarte przestrzenie :) Czy jest coś obecnie godnego polecenia, bądź czy warto czekać na jakąś nową wersje obecnie dostępnych sprzętów? Celowo nie piszę przedziału cenowego, bo sami wiecie że nie zawsze cena jest proporcjonalna do jakości - czasem połowę tańsze wykrywki (bądź mniej wiodących na rynku producentów) śa lepsze lub ciągną te same fanty co te z najwyższej półki...Zdrów
chemik3 Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 może Rutus Proxima, z tego co czytałem na forum to dosyć ciekawy sprzęt i nie drogi
ja20 Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Proxima raczej lepiej od ace znajduje kolorek, więc jak kolega Proximę kupi, to ace będzie mu już niepotrzebny.Może Smętek?na militarkę według mnie jest całkiem niezły, ma swoje zalety i wady, ale o tym niech kolega na forum już poczyta, ale według mnie będzie pasował do Ace.
Thomson. Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 Tak jak kolega radzi wyżej smętek albo Salamandra. Oba fajne sprzęty na militarke za niewielką kase. Jeżeli chcesz mić cos bardziej profesjonalnego to może coś z White's lub Minelaba.Pozdro
Graudenz 18 Napisano 3 Luty 2009 Napisano 3 Luty 2009 jeśli posiadasz fundusze do 1000 zł zakupisz spokojnie nowego smętka z cewką 37"Sam używam kombinacji Smętek i ace 250 jestem zadowolony :)
Kadaf Napisano 4 Luty 2009 Autor Napisano 4 Luty 2009 Smętkowski wydaje się sensowny (bo Polski).. Czytałem dawno temu (jeszcze przed wyborem ACE) jak ludzie chwalili sobie z nim pracę.. Gdzie można zakupić taki jak pisze Graudenz 18"? Oczywiście oprócz AlleDrogo - mam na myśli nowy z gwarancją...Pzdr i dzięki za szybkie odpowiedzi...
samulb Napisano 4 Luty 2009 Napisano 4 Luty 2009 A jak koledzy uważacie lepiej Smętek i Ace czy może jedna Proxima? Oczywiście pomijając fakt że w pierwszej opcji można śmigać we dwóch.
said2 Napisano 4 Luty 2009 Napisano 4 Luty 2009 Proxima to uniwersalny sprzęt na militarkę i kolorek. Na twoim miejscu sprzedałbym kanarka i kupił proxe. posiada też bardzo fajnego mixa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.