stock84 Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 :D ciekawy" wzór...w przeszłości w stylu podobnych ozdób górowały raczej motywy roślinne, patriotyczne takie bardziej naturalne.To może być coś współczesnego.Ale to tylko moje domysły:)
albertus32 Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 dzieki stock ale wydaje mi sie ze to raczej nie wspolczesne, choc moge sie mylic, znalezione przy ruinach niemieckiego budynku, prawdopodobnie budynku oficerów, kilka metrów dalej klamra od paska zostala znaleziona - II rzesza
albertus32 Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 czy móglbys rozwinac temat - gowniany?, czleku co znajdujesz tylko same garnce złota.....czy czasem swoje wykopki tez okreslasz mianem gówniane?
stock84 Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 Pisząc współczesna miałem na myśli, że jej pochodzenie nie jest przedwojenne ani nie jest produkcji wojennej...mogą to być lata 50-te,60-te...90-te...ogólnie: powojenne
fabis94 Napisano 2 Luty 2009 Napisano 2 Luty 2009 tak jak napisał kolega stock84, wydaje mi sie że moja babcia ma coś bardzo podobnego.
albertus32 Napisano 2 Luty 2009 Autor Napisano 2 Luty 2009 rozumiem i dziekuje kolegom za informacjezycze udanych wykopków...
Pytanie
albertus32
to przód
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.