martian. Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 http://pl.youtube.com/results?search_query=Mi%C5%9B+bar+mleczny+komedia+polska+Tym+%C5%9Bmieszne+zabawne&search=related&v=RHkCqkn0VKE&page=3Tu jest troszkę:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 moja żona, Zofja" :)ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Miś:Powiedz mi po co jest ten miś ?Hochwander:Właśnie, po co ?Miś:Otóż to ! Nikt nie wie po co, więc nie musisz się obawiać, że ktoś zapyta. Wiesz co robi ten miś ? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz, co my robimy tym misiem? My otwieramy oczy niedowiarkom.Patrzcie - mówimy - to nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo i nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest miś społeczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije, do jesieni na świeżym powietrzu i co się wtedy zrobi ?Hochwander:Protokół zniszczenia… ?Miś:Prawdziwe pieniądze zarabia się tylko na drogich, słomianych inwestycjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 – Ja to proszę pana, mam bardzo dobre połączenie. Wstaję rano za piętnaście trzecia. Latem to już widno. Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem. Śniadanie jadam na kolację. Tylko wstaję i wychodzę.– No ubierasz się pan.– W płaszcz jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu?– Fakt!– Do PKS mam pięć kilometry. O czwartej za piętnaście jest PKS.– I zdążasz pan?– Nie, ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni. To jest godzinka. Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, widzi pan, ma najszybszy transport, inaczej się zsiada. W Szymanowie zsiadam, znoszę bańki i łapię EKD. Na Ochocie w elektryczny do Stadionu a potem to już mam z górki, bo tak... w 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w domu, to znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma! To jeszcze mam kwadrans. To sobie obiad jem w bufecie, to po fajrancie już nie muszę zostawać, żeby jeść tylko prosto do domu. I góra 22.50 jestem z powrotem. Golę się. Jem śniadanie i idę spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 anatole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Szczęściarz Antoni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Gangsterzy i filantropi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Sprawa pilota Maresza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Pociąg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 niestety tak...http://pl.youtube.com/watch?v=L-WKdm-ryvQ&eurl=http://www.funportal.pl/Seksmisja_haslo_do_windy/f4806842/podglad.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Kopijnik filmy Julka to można w całości by zapodawać, trudno coś szczególnie wybrać, w całości kultowe:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Ja, Prezes Banku Zbożowego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Panie Balcerek, tak było dawniej, jak brali na Antabus albo na Esperal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 Mamoń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 Czerwone Koszary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 hm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 Co ci powiem, to ci powiem... Ale ci powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 GIUSEPPE W WARSZAWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 wczoraj o 20:00 w Kino Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 Jam jest Azja. Syn Tuchaj Beja. Oto ryby, kłute siną farbą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 poprzednio: Mia beretta... Mia beretta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Luty 2009 Share Napisano 1 Luty 2009 Foltasiówna z mężęm:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.