Skocz do zawartości

skład broni

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No cóż...? Ciekawi mnie czemu nagle w oststnich dniach takie nasilenie akcji policyjnych i ujawnia się tyle nielegalnych magazynów? Czyżby ktoś" chciał torpedować pomysły nowego sprawiedliwego ministra? Że niby takie duże jest zagrożenie? Co Wy na to?
Napisano
przed chwilą w Teleekspresie pokazali efekty przeszukań w 85 mieszkaniach w całej Polsce , 3 zatrzymanych i oczywiście pokazana kupa złomu ale lufami w obiektyw co robi odpowiednie wrażenia...jakiegoś pierdolca dostali na tym punkcie czy co , o co chodzi ?
Napisano
Witam, jestem nowy, ale czytający i troszkę związany z tymi pajacowatymi organami. Niestety prawo jest jakie jest, brak inicjatyw w zakresie eksploracji stawiają to hobby na równi z przestępcami. Wiem, że to śmieszny pomysł, ale jakiś jest, innych brak - zgłoszenie projektu do Komisji Przyjazne Państwo. Dotychczasowych działań brak, więc to jedyne, które może ucywilizować stan prawny braci wykrywkowej. Do tego czasu będą naloty na zbieraczy bo to łatwy sukces. Problemem i ryzykiem jest ściganie grup przestępczych, łatwiej dopisać powiązania z grupami przestępczymi bo.... no i się zaczyna teoria co jest bronią. Ale zanim prokurator zrobi niezbędne ekspertyzy to pechowiec ma przerąbane, przynajmniej przez parę miesięcy. Jednocześnie muzea mają łatwy pozysk eksponatów---- same zyski! Żyjemy w teoretycznie kraju demokratycznym, jednak naszą wadą narodową jest brak jednoczenia sił.... no chyba, że wróg puka do drzwi. Proponuję zjednoczenie sił, celem ucywilizowania praw szperaczy". Obecny stan prawny jest przeciw WAM. Pozdrawiam wszystkich partyzantów :-)
Napisano
http://www.odkrywca.pl/i-jeszcze-jeden-i-jeszcze-raz-nalocik,646838.html#646838

http://www.odkrywca.pl/ciezkie-jest-zycie-kolekcjonera-i-nie-tylko-jego-,647065.html#647065

Watki w tym samym temacie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie