kurkow Napisano 29 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2009 Może mi ktoś podać wymiary podpinki i fasunku w hełmie wz.31?Zamierzam je sobie sam sklecić, tylko chcę to zrobić w miarę dokładnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Myslałem że ktos cos podepnie ale skoro nie, to może to zdjęcie coś pomoże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 Wielkie dzięki. Właśnie tego się spodziewałem po forum odkrywcy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 Kolego nie masz co liczyć na wymiary, ja też o nie prosiłem i domyśl się z jakim skutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 Domyślam się...Dlaczego tylu tu farmerów, którzy niczym nie chcą się dzielić?Później jedzie taki na rekonstrukcję i się lansuje, że ma najlepszy ekwipunek a wszyscy inni są cwelami. Pomoc niektórych forumowiczów jest naprawdę powalająca.Pozdrawiam wszystkich drewniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 ... jak chcesz, żeby coś było zrobione, radź sobie sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Wyślij mi na maila zdjęcie w większej rozdzielczości, fajnie by bylo jak byś mial jeszcze fasunku wymiary albo scan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol13 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Witam!Bez przesady der_bartosz ja Ci naprawdę chciałem pomóc!http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=512419To może zrób my tak powiedz które wymiary Cię dokładnie interesują a ja postaram się z dokładnością do 1mm pomierzyć :)PozdrawiamSebol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Pewnie już macie ale wrzucę,może komuś się przyda-wg rysunków Zbrojowni nr2 w Warszawie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Podpinka,niestety nie mam wymiarów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 Znaczy się fasunek i wymiary można w sumie wyliczyć na podstawie wymiarów dzwonu...ech za dużo piwa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol13 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 No i teraz sprawa prosta jak napisał kol. vis1939 trzeba tylko siąść z kartką ołówkiem i trochę poszkicować a wymiary orientacyjne możecie brać z mojego zdjęcia bo wymiarowanie jest zrobione z dokładnością do 3mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebol13 Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 chyba wiecie jak się liczy z proporcji :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 15 Wrzesień 2014 Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Znalazłem coś takiego wz. 31/50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 15 Wrzesień 2014 Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Część wewnętrzna torebka na poduszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 16 Wrzesień 2014 Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Jestem ciekaw czy wymiary są prawidłowe. Ma ktoś na ten temat wiedzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.