wrzochu Napisano 7 Luty 2009 Autor Share Napisano 7 Luty 2009 ^^^^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 9 Luty 2009 Autor Share Napisano 9 Luty 2009 No a teraz zwrot akcji !!!! Rozmawiałem z moim ojcem rybakiem , i okazało się że w pobliżu DArłowa leżą dwa wraki !!!!Gdzieś za dwa tygodnie zeskanuje mapy z dokładnym położeniem , tagrze kolega freediver będzie mial ułatwione zadanie ze zlokalizowaniem naszego wraku :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freediver Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 No to zalatwiaj te namiary bo juz sie nie moge doczekac kiedy wyruszymy na podwodne lowy!Moze w koncu cos sie wyjasni!Akurat od 1 marca mam wolne,hehehe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 13 Luty 2009 Share Napisano 13 Luty 2009 mnie również ciekawi, co to są za stanowiska, artyleria nabrzeżna ? p.lot.? w korytarzu łączącym te stanowiska trafiłem trochę łusek w wywietrznikach.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 13 Luty 2009 Autor Share Napisano 13 Luty 2009 A kolega biegał tam z wykrywką ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 14 Luty 2009 Share Napisano 14 Luty 2009 niestety nie, odwiedziłem owe schrony i korytarze łącznościowe w wydmach przy okazji zlotu pojazdów militarnych, nie przyszło mi do głowy brać wykrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzochu Napisano 14 Luty 2009 Autor Share Napisano 14 Luty 2009 Zaznaczyłem kilka na oko ( jest więcej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.