wombacik Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2009 Witam. Panowie zwracam się do was z wielką prozba. Potrzebne mi są teksty piosenek ( jesli oczywiscie ktoś ma w formacie mp3 to też mile widziane ) , piesni marszowych Wojska Polskiego z okresu 1939r. Ktore ułatwiały bu musztre i umilały czas w marszu.Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Panowie, pomóżcie pomóżcie, bo cisza jakaś w temacie! Liczymy szczególnie na grh odtwarzające '39 ale nie tylko. Zapraszam do udzielenia pomocy!!!Von Mjut Stowarzyszenie Twierdza Chełmno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Kolego wystarczy w google wpisac słowa kluczowe i bedziesz miał na bank kilkanaście stron z takimi piosenkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 tak, faktycznie na to nie wpadliśmy. Kamilo, przepraszam bardzo, ale prośba była skierowana do ludzisk, którzy być może mają śpiewniki z tamtego okresu. Google to my przekopaliśmy już;D Ja nie mówię, ze nie mamy paru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 29 Styczeń 2009 Share Napisano 29 Styczeń 2009 mijut nie było to po złości ja kilka znalazłem i to całkiem niezłych własnie po takim przekopaniu : to masz kilka http://www.zelaznyorzel.fora.pl/kantyna-oficerska,1/piosenki-wojskowe,45.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.