basteksf Napisano 24 Styczeń 2009 Autor Napisano 24 Styczeń 2009 mam na oku taki wykrywacz tylko mało o nim wiem jak on sie ma do ace 250 ??pozdrawiam
VanWorden Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 barteksf - Z tych dwóch zdecyduj się na Ace250. Nie porównywałem ich w terenie, ale Ace jest po prostu znacznie nowszą i usprawnioną konstrukcją. GTA350 nigdy niczym specjalnym się nie wyróżniał i był traktowany przez Garretta nieco po macoszemu, jako wprowadzenie do w sumie nienajgorszej serii GTA.PozdrawiamVW
sloneczny Napisano 25 Styczeń 2009 Napisano 25 Styczeń 2009 No widziałem tą ULTRA OKAZJĘ :P szkoda że nie ma identyfikacji tonowej, tylko trzeba spoglądać na wyświetlacz aby rozróżnić metale. Jak ża 300zł to można by było się na tym zastanowić bo jeśli więcej to kup ACE 150, przynajmniej nie będziesz miał problemu z odsprzedażą :D
ja20 Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 Odświeżam stary watek, nie mam na razie kasy na coś lepszego, więc zanim dozbieram chciałbym kupić ten sprzęt.Może ma już ktoś jakieś doświadczenia z tym sprzętem?Jak działa w nim dyskryminacja?czy mogę sobie mniej więcej ustawić wielkość dyskryminowanego metalu(przykład wykrywa bagnet, nie wykrywa malutkiego odłamka)?
basteksf Napisano 26 Styczeń 2009 Autor Napisano 26 Styczeń 2009 O ile się nie mylę to chyba nie ma takiej dyskryminacji ja teraz jak dobrze pójdzie to będę miał rutusa solarisa a on już na taką dyskryminację :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.