balans Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2009 Wbrew niektórym opiniom moją intencją nie było zaśmiecanie Forum Odkrywcy dyskusją na temat przepisów BHP", a raczej próba wywołania dyskusji jak się obronić przed armią biurokratów i politykierów, którzy co raz to wymyślają nowe ustawy i przepisy UTRUDNIAJĄCE obywatelom życie. Dotyczy to też np wszystkich tych, którzy biegają po polach z wykrywaczami za militarką, no i znoszą do domów totalnie przerdzewiałe elementy broni, elementy w tak fatalnym stanie, że nawet w czasie stanu wojennego, ba nawet za Stalina ostatni zomowiec, czy ub/sb-wiec nie zechciałby nawet na nie [za przeproszeniem] splunąć, a dzisiaj grozi Wam za ten złom parę lat więzienia z paragrafów, które miały przeciwdziałać mafii i terroryzmowi, a w praktyce są w większości przypadków stosowane przeciwko Wam [ja na szczęście zbieram tylko makulaturę na temat IIWŚ]. A mówi się że przepisy ulegną jeszcze większemu zaostrzeniu w związku [lub przy okazji] EURO 2012. Tu zaznaczam, że popieram ściganie i surowe karanie wszystkich tych debili, którzy znoszą do domów różne urwiłapki" i ozrywki", ale jestem przeciwnikiem demokratycznego totalitaryzmu" w jaki bardzo łatwo może się przerodzić demokracja gdy obywatele jej nie kontrolują. No ale jeżeli taki temat to tylko zaśmiecanie forum" i jazda na lodzie" to proszę moderatora o wykasowanie obu wątków.balans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.