sjamaan Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Napisano 21 Styczeń 2009 witammiedzy stropem a dach w poniemieckim budynku znalazłem paczki po papierosach chciałbym sie dowiedziec czy sa cos warte jesli tak to ile . licze na szczera odpowiedz zdjecie przedstawia jedna z nich
sjamaan Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Napisano 21 Styczeń 2009 witammiedzy stropem a dach w poniemieckim budynku znalazłem paczki po papierosach chciałbym sie dowiedziec czy sa cos warte jesli tak to ile . licze na szczera odpowiedz zdjecie przedstawia jedna z nich
stock84 Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 No dobra...paczki nie przedstawiają żadnej wartości materialnej, mogłyby przedstawiać jedynie wartość sentymentalną(przynajmniej dla mnie gdybym takie sam znalazł).Chyba,że na banderoli jest wrona...wtedy może znajdziesz na to jakiegoś zapaleńca, ale wątpie.Jeżeli ta wypowiedź nie będzie Cię satysfakcjonowała wystaw to na allezłó daj cenę minimum 1000 zł i niech licytują wtedy się przekonasz...
stock84 Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 Bibułki to lata trzydzieste - czterdzieste(nie wiem jak to dokładnie ocenić) z racji okresu w jakim były produkowane mogły być używane przez niemieckich wojaków...pzdr
stock84 Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Kiedyś byłbym w stanie Ci cośtam za nie zapłacić bo zbierałem paczki po fajkach ale dziś chyba jest niewielu takich kolekcjonerów, ale to Alledrogo dyktuje dziś ceny więc tam szukaj...aha i cyknij fotke banderoli jak możesz
pik78 Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 skoro jestesmy przy temacie papierosoego... takie oto mam papierki do papierosow . Mam pytanie czy sa wojenne ? Moze ktos sie na tym zna ,i oceni .
Ursus Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Nie spotkałem jeszcze tej marki. Allegro prawdę Ci powie
sjamaan Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Napisano 22 Styczeń 2009 na allego ani nigdzie w necie nie znalazłem nic podobnego
Pytanie
sjamaan
witam
miedzy stropem a dach w poniemieckim budynku znalazłem paczki po papierosach chciałbym sie dowiedziec czy sa cos warte jesli tak to ile . licze na szczera odpowiedz zdjecie przedstawia jedna z nich
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.