zbyniek Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2009 Witam.mam problem z grą call od duty 5, mianowicie! nie mogę uruchomic gry pojawia mi się taki napis, co mam zrobic?ERRORUnable to initialize punkbuster.Punkbuster i disabled. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2009 Punkbuster is* disabled. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy244 Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 www.callofduty.pl tam wszystko jest wyjaśnione co masz zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 zbyniek a masz patha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Ściągnij wersję 1.1, bez tego sie nie połączysz, wszystkie serwery stoją na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 25 Styczeń 2009 Share Napisano 25 Styczeń 2009 Musisz w ustawieniach włączyć punkbustera, czyli funkcję która uniemożliwia cheaty podczas gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 Właśnie, stawiał ktoś może privat serwer? Może mała pykaninka? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 albo zagrajmy w zombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 albo zagrajmy w zombie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teges Napisano 15 Luty 2009 Share Napisano 15 Luty 2009 Ech... Konfiguracja mojego PC pozwala mi tylko na grę w CoD2 najwyżej. czas na zmiany ;PChodzi o punkbuster. Pobierz aktualizację, a jak nie to wejdź na [url]www.evenbalance.com[/url] tam jest wszystko napisane ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.