kowalinho Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2009 Witam,Bardzo możliwe że te informacje już na tym forum były - ja ich jednak nie znalazłem, żadnych konkretów.A poszukuję firmy, która legalnie wypożycza - na rekonstrukcje, defilady itp - długą broń palną (konkretnie - polski kbk wz29 lub I wojenny mauser), zdekowaną bądź nie, najlepiej w rejonie Warszawy, czy moglibyście mi rzucić jakieś namiary? Proszę o pomocPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2009 Nikt z Was nie pomoże?Szkoda, mam problem ze znalezieniem takiej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 Może tu:KA & ER Spółka z o.o. OCHRONA SZKOLENIA SURVIVAL BROŃ FILMOWA PROFESIONALNA PIROTECHNIKA POLA WALKI www.kaander.plPozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 albo tu:Łódzkie Centrum filmowehttp://www.lcf.pl/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 Albo tu:http://mundury-historyczne.pl/sklep/index.php?cPath=55&language=plMausery z I i II wś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bergfuhrer Napisano 21 Styczeń 2009 Share Napisano 21 Styczeń 2009 To jest świetna broń palna...można się nią napewno PALNĄĆ jak maczugą, tylko że to alu jest, to za lekka i ciężko efektywnie PALNĄĆ w sumie...Na poważnie - jeśli mausery czeskie Cie zadowalają to KaeR da radę, jeśli chciałbyś oryginałów niemieckich, jakichś długich i innych to próbuj też w Filmówce łódzkiej, maja sporo fajnego sprzetu który ostatnio działa naprawde nieźle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 21 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2009 Szukam I wojennych mauserów / kbk wz29.Dzięki za linki, moze uda się w tej Łodzi :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.