płomyk Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 Witam zdjęcie słabe ale chodzi o oznaczenia . u góry KO pod nimi NI , nie mam zielonego pojęcia co to za oznaczenia proszę o identyfikację.
muslim Napisano 27 Styczeń 2009 Napisano 27 Styczeń 2009 A do jakiej manierki bendzie ten kubek?http://www.allegro.pl/item540472391_kubek_ideal_1935_r_super_stan.html
kowalinho Napisano 27 Styczeń 2009 Napisano 27 Styczeń 2009 Do żadnej :]To kubek żołnierski, funkcjonujący osobno, nie jako element manierki.
bjar_1 Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 Zdjęcie zrobię trochę później. To manierka z próbnej (?) partii z 1937 roku.Z odbiorami tylko w DOK I ,wg. mnie - bezsens. Nie sądzę, by manierki np. z Myszkowa opłacało się transportować taki kawał drogi. Raczej komisje odbiorcze były przy fabrykach...
manierka Napisano 28 Styczeń 2009 Napisano 28 Styczeń 2009 może ktos z was cos takiego widział po prztłumaczeniu literki arabskie Q i K, oczywiście od prawej do lewej taka inf dostałem na forum ale co to za model i kraj to nie wiem chodzi o te po lewej pozostałe dwie to standarty do porównania
Pytanie
płomyk
Witam zdjęcie słabe ale chodzi o oznaczenia . u góry KO pod nimi NI , nie mam zielonego pojęcia co to za oznaczenia proszę o identyfikację.
56 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.