Skocz do zawartości
  • 0

hak i cos

abrakadabra

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
abrakadabra....
Analfabetyzm w Polsce się szerzy...
Ile ty masz lat ??
Bo ja co mam 14 lat to wiem, że ktury" i gura" piszemy przez o z kreską :P
Sora ale nie mogłem się powstrzymać...

P.S. polecam słownik ortograficzny Języka Polskiego"
link: http://allegro.pl/item533024836_ilustrowany_slownik_ortograficzny_nowy.html
Napisano
Moze i mam dysleksje i mam to gdzies jak sie pisze poprawnie (spieszylem sie i nie chcialo mi sie tego poprawiac ) ale nie o to chodzi jak nie wiesz co to jest to po co te zbendne komentarze
Napisano
Tradytor, mam złamaną nogę :P
abrakadabra:
1. zbendne" piszemy przez ę zbędne"
2 jeśli zaczynasz nową myśl poprzedź ją przecinkiem, kropką, jak wolisz :) ale nie o to chodzi jak nie wiesz co to jest to po co te zbendne komentarze". Należy postawić przecinek w:
1....o to chodzi, jak nie wiesz..."
2....co to jest, to po co te zbendne..."

I teraz do ogółu.

Nie po to moderator Odkrywcy" udostępnił funkcję korekty błędów, żebyśmy teraz przedstawiali Polskę, jako ciemny naród, wywodzący się z afrykańskiego buszu.

Tradytor i abrakadabra, swoimi wypowiedziami psujecie autorytet tego forum i zachowujecie się jak zwykli zbieracze złomu...
Napisano
ale ja nie popełniłem błędu i nie dziel innych swoją miarą kolego. Patrzcie nowy Miodek nam rośnie jak masz dużo czasu to sobie myśl nad każdą kropką przecinkiem i inną pierdołą niektórzt poprostu nie mają na to czasu
Napisano
Dla Ciebie żenada dla innych zwykły błąd piszesz że nie ma się co czepiać o przecinki a się czepiasz, a pozatym to jest identyfikacja a nie lejcja ortografii. Wię albo coś piszemy o przedmiocie kolegi albo wcale nie piszemy jasne
Napisano
zwykły błąd...
jeżeli ktoś by się pomylił w wyrazie Strzebrzeszyńska", to rozumiem, słowo raczej rzadko używane, ale jak ktoś pisze wyraz,który używa się kilkanaście razy dziennie, to...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie