abrakadabra Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 Wiek ktos moze od czego to hak ,dzisiejszy swiezy wykopek:).I ta drobnostka ktura lezala obok lancuszka od pruskiej szabliz gury dziekuje za odp.
..::pushek::.. Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 abrakadabra....Analfabetyzm w Polsce się szerzy...Ile ty masz lat ??Bo ja co mam 14 lat to wiem, że ktury" i gura" piszemy przez o z kreską :PSora ale nie mogłem się powstrzymać...P.S. polecam słownik ortograficzny Języka Polskiego"link: http://allegro.pl/item533024836_ilustrowany_slownik_ortograficzny_nowy.html
..::pushek::.. Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 jeszcze zapomniałem.Przed który" stawiamy przecinek. :)
abrakadabra Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 Moze i mam dysleksje i mam to gdzies jak sie pisze poprawnie (spieszylem sie i nie chcialo mi sie tego poprawiac ) ale nie o to chodzi jak nie wiesz co to jest to po co te zbendne komentarze
Tradytor Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 pushek lepiej poszukaj sanek na strychu bo idą ferie a nie piszesz glupie komentarze
..::pushek::.. Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 Tradytor, mam złamaną nogę :Pabrakadabra: 1. zbendne" piszemy przez ę zbędne"2 jeśli zaczynasz nową myśl poprzedź ją przecinkiem, kropką, jak wolisz :) ale nie o to chodzi jak nie wiesz co to jest to po co te zbendne komentarze". Należy postawić przecinek w:1....o to chodzi, jak nie wiesz..."2....co to jest, to po co te zbendne..."I teraz do ogółu.Nie po to moderator Odkrywcy" udostępnił funkcję korekty błędów, żebyśmy teraz przedstawiali Polskę, jako ciemny naród, wywodzący się z afrykańskiego buszu.Tradytor i abrakadabra, swoimi wypowiedziami psujecie autorytet tego forum i zachowujecie się jak zwykli zbieracze złomu...
Tradytor Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 ale ja nie popełniłem błędu i nie dziel innych swoją miarą kolego. Patrzcie nowy Miodek nam rośnie jak masz dużo czasu to sobie myśl nad każdą kropką przecinkiem i inną pierdołą niektórzt poprostu nie mają na to czasu
Tradytor Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 I jak już się tak czepiasz szczególów kolego to raczej Ty powinno być z dużej litery ,a nie jak Ty napisaleś z malej
feld Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 To mu podziekujemy za identyfikacje-wszystko juz wiadomo...
abrakadabra Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 Wiek ktos moze od czego to hak ,dzisiejszy swiezy wykopek:).I ta drobnostka ktura lezala obok lancuszka od pruskiej szabliz gury dziekuje za odp.
..::pushek::.. Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 O taką kosmetykę-przecinki, kropki, nie ma sie co czepiać, ale jak ktoś pisze ktury" przez u a nie o z kreską, to wybacz...Dla mnie to żenada i kompromitacja...
Tradytor Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 Dla Ciebie żenada dla innych zwykły błąd piszesz że nie ma się co czepiać o przecinki a się czepiasz, a pozatym to jest identyfikacja a nie lejcja ortografii. Wię albo coś piszemy o przedmiocie kolegi albo wcale nie piszemy jasne
..::pushek::.. Napisano 18 Styczeń 2009 Napisano 18 Styczeń 2009 zwykły błąd...jeżeli ktoś by się pomylił w wyrazie Strzebrzeszyńska", to rozumiem, słowo raczej rzadko używane, ale jak ktoś pisze wyraz,który używa się kilkanaście razy dziennie, to...
Pytanie
abrakadabra
Wiek ktos moze od czego to hak ,dzisiejszy swiezy wykopek:).
I ta drobnostka ktura lezala obok lancuszka od pruskiej szabli
z gury dziekuje za odp.
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.