pawel79 Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2009 Witam .Przeprowadzam się w okolice Szprotawy ,jest tu ktoś z tej okolicy lub z Bolesławca ?Może wspólny wypad na wiosnę ?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 Jest nawet sporo-Ale dobrze wiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 16 Styczeń 2009 Share Napisano 16 Styczeń 2009 Witam, bywam w okolicach Bolesławca co jakiś czas. Będę obserwował wątek :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel79 Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2009 Fajnie że ktoś się odezwał :) .Kopaliście w okolicach Pstrąża ? Trochę się tam działo w 45r. Byłem tam jesienią , teren strasznie zaśmiecony , ale dzięki temu jest szansa na dobre trafienia.Mam trochę materiałów na temat walk w tamtym rejonie, dziesiątki kilometrów są do przejścia. Czekam dalej na chętnych , bliżej wiosny ustalimy datę spotkania.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pajakpajak Napisano 26 Styczeń 2009 Share Napisano 26 Styczeń 2009 witam mieskam w zielonej górze,często jestem w żaganiu.z chęcią bym się umówił na wypadzik,oczywiście jak będzie ciepło:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel-m Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Zielona G sie klania, jakby cos tez sie pisze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRANIK Napisano 8 Marzec 2009 Share Napisano 8 Marzec 2009 no i jelenia góra jakby co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.