pawel79 Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Napisano 15 Styczeń 2009 Witam .Przeprowadzam się w okolice Szprotawy ,jest tu ktoś z tej okolicy lub z Bolesławca ?Może wspólny wypad na wiosnę ?Pozdrawiam.
Louis Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 Witam, bywam w okolicach Bolesławca co jakiś czas. Będę obserwował wątek :) Pozdrawiam
pawel79 Napisano 18 Styczeń 2009 Autor Napisano 18 Styczeń 2009 Fajnie że ktoś się odezwał :) .Kopaliście w okolicach Pstrąża ? Trochę się tam działo w 45r. Byłem tam jesienią , teren strasznie zaśmiecony , ale dzięki temu jest szansa na dobre trafienia.Mam trochę materiałów na temat walk w tamtym rejonie, dziesiątki kilometrów są do przejścia. Czekam dalej na chętnych , bliżej wiosny ustalimy datę spotkania.Pozdrawiam.
pajakpajak Napisano 26 Styczeń 2009 Napisano 26 Styczeń 2009 witam mieskam w zielonej górze,często jestem w żaganiu.z chęcią bym się umówił na wypadzik,oczywiście jak będzie ciepło:)Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.