Skocz do zawartości

Najlepsza rekonstrukcja w 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Krojanty, panie kolego, to od lat lądują w temacie Rekonstrukcyjne dziwadła.
Jak by nie być pozytywnie nastawionym do tej imprezy to jest to jedno wielkie dziwactwo.
I bardzo przykre jest to, że organizator poszedł tą drogą.

Masz rację Jacku, usłyszałem jakiś czas temu filozofię organizowania tego przedstawienia od jednego z decydentów", no cóż... szkoda, że tak ważne wydarzenie z historii walki żołnierza polskiego pozostanie w sferze dziwadeł, dla mnie tym bardziej przykre, że dziadek był ułanem 18 pułku i walczył pod Krojantami, dziś już nie żyje, ale chciał kiedyś jechać na tą inscenizację", na szczęście był chory, a potem strzegłem Go przed informacjami o poziomie przedstawienia.

A dla mnie sie Tomaszów Mazowiecki podoba w każdym wydaniu.I choć miałem sam pół Polski motorem przejechać to byłem o 2 w nocy, jeszcze raz chłopaki dzieki za telefoniczną nawigacje.Tegoroczna letnia zostanie niezapomniana wino ,kobiety-malarki ASP(mix artystyczny) i teledyski jutuby ;) etc Rekonstrukcja to juz nie tylko żywa historia-to jest priorytet oczywiście ale to też spotkanie ludzi z tą samą pasją,przyjaciół,przyjemne spedzenie czasu w miłej atmosferze do białego rana przy niekończących sie rekonstruktorów rozmowach.O tym chyba w naszych postach zapomnielismy....
jednym słowem sweet home Tomaszów chciało by sie zaspiewa ć ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie