akagi Napisano 8 Luty 2009 Share Napisano 8 Luty 2009 Krojanty, panie kolego, to od lat lądują w temacie Rekonstrukcyjne dziwadła. Jak by nie być pozytywnie nastawionym do tej imprezy to jest to jedno wielkie dziwactwo.I bardzo przykre jest to, że organizator poszedł tą drogą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 Masz rację Jacku, usłyszałem jakiś czas temu filozofię organizowania tego przedstawienia od jednego z decydentów", no cóż... szkoda, że tak ważne wydarzenie z historii walki żołnierza polskiego pozostanie w sferze dziwadeł, dla mnie tym bardziej przykre, że dziadek był ułanem 18 pułku i walczył pod Krojantami, dziś już nie żyje, ale chciał kiedyś jechać na tą inscenizację", na szczęście był chory, a potem strzegłem Go przed informacjami o poziomie przedstawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 10 Luty 2009 Share Napisano 10 Luty 2009 A dla mnie sie Tomaszów Mazowiecki podoba w każdym wydaniu.I choć miałem sam pół Polski motorem przejechać to byłem o 2 w nocy, jeszcze raz chłopaki dzieki za telefoniczną nawigacje.Tegoroczna letnia zostanie niezapomniana wino ,kobiety-malarki ASP(mix artystyczny) i teledyski jutuby ;) etc Rekonstrukcja to juz nie tylko żywa historia-to jest priorytet oczywiście ale to też spotkanie ludzi z tą samą pasją,przyjaciół,przyjemne spedzenie czasu w miłej atmosferze do białego rana przy niekończących sie rekonstruktorów rozmowach.O tym chyba w naszych postach zapomnielismy....jednym słowem sweet home Tomaszów chciało by sie zaspiewa ć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.