lis123 Napisano 20 Styczeń 2009 Share Napisano 20 Styczeń 2009 i taki drogowskaz mi sie traił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel78 Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 witam wszystkichoto moje najciekawsze fanty -tellermine 42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azazel78 Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Belgijski rewolwer 22 short niestety nie mam zdięcia. Ciekawa histeria znalazłem go w radzieckich ziemiankach z 1944r. a produkcja rewolwera jest ok 1870-90, niestety bardzo mało informacji o tym rewolwerze posiadam a tak przy okazji jak by ktoś wiedział więcej będe wdzięczny ;)oraz kupa łusek i naboi.Informuje jednocześnie że nie posiadam żadnych z wymienionych przedmiotów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 27 Styczeń 2013 Share Napisano 27 Styczeń 2013 Piękny" fant... Ehhh człowieku, już sam nie wiem czy to prowokacja, czy naprawdę są jeszcze takie wynalazki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 1 Luty 2013 Share Napisano 1 Luty 2013 Jak już wcześniej pisano, zanim się znajdzie tego Fanta " to trzeba się liczyć ze sporymi znajdkami śmieci... A wiemy, że ich nie brakuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.