bachus Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 Koledzy, szukam w Warszawie lub okolicach osoby lub zakładu który wymieni wtyk w Minelabie i nie spartoli mi sprzętu. Chodzi mi o wymiane wtyku który jest na końcu kabla wychodzącego z cewki zdaje sę że jest to wtyk 5-cio lub 7-mio pionowy żeński.
bachus Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 Tak, ale oni mieszczą się w Gliwicach, wolałbym coś w Wawie, pewnie każdy zakład naprawiający telewizory, dvd itp. to zrobi. Może ktoś coś poleci?
Kultywator Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Z tego co wiem serwisantem na cały kraj Minelabów jest ProsCan. Lepiej wyslij do niego zapłacisz za wysyłke 15 złotych i Ci zrobi fachowo . Lepiej nie dawaj do domowych majsterkowiczów.
Arbi1000 Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Jeszcze zależy gdzie się minelaba kupiło.Ostatnio otrzymałem od ProScan informację, że od sierpnia nia prowadzi napraw gwarancyjnych dla znanej firmy V....g.Jeśli takową usługę wykona, to klient traci gwarancję.No i teraz jest kłopot, bo do firmy V....g nie chcę wykrywki wysyłać (słyszałem różne opinie o tejże) a gwarancja się kończy.
terenowiec69 Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Tez mi sie o uszy tak obiło.To kto teraz serwisuje gwarancyjne wykrywacze w Polsce????
Grzechutor Napisano 21 Styczeń 2009 Napisano 21 Styczeń 2009 Witam,Najlepiej chyba zapytać sprzedawcy.Pozdrawiam,Grzechutor
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.