muszkieter Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 Czy jest ktoś kto pomoże wyjaśnić czy hełm, który kupiłem to podróba czy oryginał? Wyślę dokładne zdjęcia na skrzynkę pocztową do identyfikacji.
muszkieter Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 Czy jest ktoś kto pomoże wyjaśnić czy hełm, który kupiłem to podróba czy oryginał? Wyślę dokładne zdjęcia na skrzynkę pocztową do identyfikacji.
bjar_1 Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Podeślij foty na bjarrsbcrew@poczta.onet.pl to wstawię na Forum...
muszkieter Napisano 11 Styczeń 2009 Autor Napisano 11 Styczeń 2009 i w środku są resztki mało widoczne stempla
Breslau74 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Ktoś się natrudził ,żeby to zmajstrować.Mój niemiecki szwagier, fan Wehrmachtu aż parsknął Komu się chciało to robić?" :).Niech to posłuży za komentarz.Pozdrawiam.Breslau74
Der Panzerfahrer Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 witam, kwestia jest tylko ile to cacko kosztowalo... jesli zaplaciles jak za fahlschirmjaegerhelm (tzn 1000euro lub wiecej, niestety takie sa ceny za oryginal) to przeplaciles. ale jesli kupiles to jako helm BGS (straz graniczna) i cena byla rozsadna to nasz ladna rzecz ktora przypomina helm fahlschirmjaeger. sumujac, jest to dzwon helmu BGS, powojenny.zdrow panzerfahrer
Pytanie
muszkieter
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.