der_bartosz Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Pomóżcie mi bo już głupieje, czy ta kolejność prezentacji świateł jest poprawna czy nie? Jutro mam egzaminpozycyjne+ awaryjne+tablica rejestracyjnamijania+przeciwmgielne tylnie+prawy kierunekdrogowe+sygnalwsteczne+lewy kierunekswiatla stopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
archer125 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 witam to teraz trzeba w podanej kolejnosci pokazywac swiatła?dokladnie nie pamietam jak to po kolei leci sprawdz w google i powodzenia na egzaminie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
der_bartosz Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Heh niedziękuje żeby nie zapeszyć; no ponoć nie trzeba ale wole mieć pewność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr777 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Nie trzeba znać kolejności egzaminator będzie ci mówił które światła masz zapalić.powodzenia!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Zdałeś? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz_18 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Ja na egzaminie musiałem w odpowiedniej kolejności omawiać i jeszcze z podziałem na działające bez zapłonu i z zapłonem. Zdawałem w Legnicy, ale to też zależy od egzaminatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
der_bartosz Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Już się dowiedziałem, że u mnie (tj. Gorzów Wlkp.-Stolica woj. Lubuskiego) wystarczy wymienić wszystkie światła i nie musi być żadna kolejność. Trzymać kciuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitboy64 Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Kolejności obowiązkowej nie ma, ja się uczyłem od lewej do prawej żeby nic nie zapomnieć i na koniec zostawiając sygnał dźwiękowy :DW sumie więcej stresu miałem przy prezentacji motocykla niż samochodu :D W ogóle kat A jest taka bardziej teatralna, musisz wszystko tak dosadnie pokazywać, wszystko jest z góry na dół zaplanowane i masz odegrać teatrzyk :DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 18:35 08-01-2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
der_bartosz Posted January 8, 2009 Author Share Posted January 8, 2009 Na motor też zamierzam robić :) ale na przyszły sezon Link to comment Share on other sites More sharing options...
der_bartosz Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 No dzisiejszy dzień zakończony niepowodzeniem, dalej trzeba jeździć autobusem kur** mać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tradytor Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Nie przejmuj się kolego ja zdalem za piątym razem i zajelo mi to przeszlo rok więc nie można się poddawać Link to comment Share on other sites More sharing options...
der_bartosz Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 Poddać się nie poddam, jedynie wkurzony mogę być na siebie. Dopiero pierwszy raz zdawałem ,do trzech razy sztuka ;o Link to comment Share on other sites More sharing options...
von Neumarkt Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 No to trochę załamki,otóż moja druga połowa zdała już za pierwszym podejściem,tyle tylko,... że to było we Włoszech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudolf Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Różnie to bywa z tymi egzaminami ja w wojsku (w Grupie) robiłem na ciężarowe nie mając na osobowe (to był ostatni taki pobór)zdałem za drugim razem, egzamin cywilny.Po wyjściu do cywila jezdziłem rok maluchem z prawkem ciezarowym.Dwa razy gliny mnie zhaltowały ale się nie zorientowali.W końcu się zdecydowałem iść na osobowe i zdałem za trzecim razem, mając prawko na ciezarowe i rok praktyki na drodze.Znam gościa który robił prawko 4 lata więc glowa do góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tradytor Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Rudolf to zdawałeś tam gdzie mój brat on też w Grupie i też bez prawka na osobówki brat z tego co pamietam to chyba poszedł na jesieni 97r do woja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitboy64 Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 der_bartosz, ja słyszałem, że te osoby co zdały za 2-3 razem jeżdżą lepiej niż te co za 1 :D Więc głowa do góry i dalej śmigaj L :Da jeśli można wiedzieć to jaki powód niezaliczenia egzaminu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
der_bartosz Posted January 9, 2009 Author Share Posted January 9, 2009 Wielkie dzięki Panowie za wsparcie, teraz czekać muszę miesiąc na kolejny egzamin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Witam!Spoko chłopie! Tak jak napisano wyżej- mistrzowie zdają za drugim, ew. trzecim razem! /ja zdałem za drugim/ :-))) Na motocykl jednak nie poszło już tak dobrze bo za pierwszym razem się udało. :-DPozdrawiam, ŁukaszP.s. Na czym oblałeś? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.