der_bartosz Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Napisano 8 Styczeń 2009 Pomóżcie mi bo już głupieje, czy ta kolejność prezentacji świateł jest poprawna czy nie? Jutro mam egzaminpozycyjne+ awaryjne+tablica rejestracyjnamijania+przeciwmgielne tylnie+prawy kierunekdrogowe+sygnalwsteczne+lewy kierunekswiatla stopu
archer125 Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 witam to teraz trzeba w podanej kolejnosci pokazywac swiatła?dokladnie nie pamietam jak to po kolei leci sprawdz w google i powodzenia na egzaminie ;)
der_bartosz Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Napisano 8 Styczeń 2009 Heh niedziękuje żeby nie zapeszyć; no ponoć nie trzeba ale wole mieć pewność.
piotr777 Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 Nie trzeba znać kolejności egzaminator będzie ci mówił które światła masz zapalić.powodzenia!!!
Łukasz_18 Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 Ja na egzaminie musiałem w odpowiedniej kolejności omawiać i jeszcze z podziałem na działające bez zapłonu i z zapłonem. Zdawałem w Legnicy, ale to też zależy od egzaminatora.
der_bartosz Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Napisano 8 Styczeń 2009 Już się dowiedziałem, że u mnie (tj. Gorzów Wlkp.-Stolica woj. Lubuskiego) wystarczy wymienić wszystkie światła i nie musi być żadna kolejność. Trzymać kciuki
Hitboy64 Napisano 8 Styczeń 2009 Napisano 8 Styczeń 2009 Kolejności obowiązkowej nie ma, ja się uczyłem od lewej do prawej żeby nic nie zapomnieć i na koniec zostawiając sygnał dźwiękowy :DW sumie więcej stresu miałem przy prezentacji motocykla niż samochodu :D W ogóle kat A jest taka bardziej teatralna, musisz wszystko tak dosadnie pokazywać, wszystko jest z góry na dół zaplanowane i masz odegrać teatrzyk :DPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 18:35 08-01-2009
der_bartosz Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Napisano 8 Styczeń 2009 Na motor też zamierzam robić :) ale na przyszły sezon
der_bartosz Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Napisano 9 Styczeń 2009 No dzisiejszy dzień zakończony niepowodzeniem, dalej trzeba jeździć autobusem kur** mać
Tradytor Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 Nie przejmuj się kolego ja zdalem za piątym razem i zajelo mi to przeszlo rok więc nie można się poddawać
der_bartosz Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Napisano 9 Styczeń 2009 Poddać się nie poddam, jedynie wkurzony mogę być na siebie. Dopiero pierwszy raz zdawałem ,do trzech razy sztuka ;o
von Neumarkt Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 No to trochę załamki,otóż moja druga połowa zdała już za pierwszym podejściem,tyle tylko,... że to było we Włoszech.
rudolf Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 Różnie to bywa z tymi egzaminami ja w wojsku (w Grupie) robiłem na ciężarowe nie mając na osobowe (to był ostatni taki pobór)zdałem za drugim razem, egzamin cywilny.Po wyjściu do cywila jezdziłem rok maluchem z prawkem ciezarowym.Dwa razy gliny mnie zhaltowały ale się nie zorientowali.W końcu się zdecydowałem iść na osobowe i zdałem za trzecim razem, mając prawko na ciezarowe i rok praktyki na drodze.Znam gościa który robił prawko 4 lata więc glowa do góry.
Tradytor Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 Rudolf to zdawałeś tam gdzie mój brat on też w Grupie i też bez prawka na osobówki brat z tego co pamietam to chyba poszedł na jesieni 97r do woja
Hitboy64 Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 der_bartosz, ja słyszałem, że te osoby co zdały za 2-3 razem jeżdżą lepiej niż te co za 1 :D Więc głowa do góry i dalej śmigaj L :Da jeśli można wiedzieć to jaki powód niezaliczenia egzaminu?
der_bartosz Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Napisano 9 Styczeń 2009 Wielkie dzięki Panowie za wsparcie, teraz czekać muszę miesiąc na kolejny egzamin
Łukasz Napisano 9 Styczeń 2009 Napisano 9 Styczeń 2009 Witam!Spoko chłopie! Tak jak napisano wyżej- mistrzowie zdają za drugim, ew. trzecim razem! /ja zdałem za drugim/ :-))) Na motocykl jednak nie poszło już tak dobrze bo za pierwszym razem się udało. :-DPozdrawiam, ŁukaszP.s. Na czym oblałeś? :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.