Skocz do zawartości

Światła, prezentacja, egzamin

der_bartosz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Pomóżcie mi bo już głupieje, czy ta kolejność prezentacji świateł jest poprawna czy nie? Jutro mam egzamin

pozycyjne+ awaryjne+tablica rejestracyjna
mijania+przeciwmgielne tylnie+prawy kierunek
drogowe+sygnal
wsteczne+lewy kierunek
swiatla stopu
Napisano
witam to teraz trzeba w podanej kolejnosci pokazywac swiatła?dokladnie nie pamietam jak to po kolei leci sprawdz w google i powodzenia na egzaminie ;)
Napisano
Ja na egzaminie musiałem w odpowiedniej kolejności omawiać i jeszcze z podziałem na działające bez zapłonu i z zapłonem. Zdawałem w Legnicy, ale to też zależy od egzaminatora.
Napisano
Już się dowiedziałem, że u mnie (tj. Gorzów Wlkp.-Stolica woj. Lubuskiego) wystarczy wymienić wszystkie światła i nie musi być żadna kolejność. Trzymać kciuki
Napisano
Kolejności obowiązkowej nie ma, ja się uczyłem od lewej do prawej żeby nic nie zapomnieć i na koniec zostawiając sygnał dźwiękowy :D

W sumie więcej stresu miałem przy prezentacji motocykla niż samochodu :D W ogóle kat A jest taka bardziej teatralna, musisz wszystko tak dosadnie pokazywać, wszystko jest z góry na dół zaplanowane i masz odegrać teatrzyk :D

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 18:35 08-01-2009
Napisano
Różnie to bywa z tymi egzaminami ja w wojsku (w Grupie) robiłem na ciężarowe nie mając na osobowe (to był ostatni taki pobór)zdałem za drugim razem, egzamin cywilny.
Po wyjściu do cywila jezdziłem rok maluchem z prawkem ciezarowym.
Dwa razy gliny mnie zhaltowały ale się nie zorientowali.
W końcu się zdecydowałem iść na osobowe i zdałem za trzecim razem, mając prawko na ciezarowe i rok praktyki na drodze.
Znam gościa który robił prawko 4 lata więc glowa do góry.
Napisano
Rudolf to zdawałeś tam gdzie mój brat on też w Grupie i też bez prawka na osobówki brat z tego co pamietam to chyba poszedł na jesieni 97r do woja
Napisano
der_bartosz, ja słyszałem, że te osoby co zdały za 2-3 razem jeżdżą lepiej niż te co za 1 :D Więc głowa do góry i dalej śmigaj L :D

a jeśli można wiedzieć to jaki powód niezaliczenia egzaminu?
Napisano
Witam!

Spoko chłopie! Tak jak napisano wyżej- mistrzowie zdają za drugim, ew. trzecim razem! /ja zdałem za drugim/ :-)))

Na motocykl jednak nie poszło już tak dobrze bo za pierwszym razem się udało. :-D

Pozdrawiam, Łukasz

P.s. Na czym oblałeś? :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie