Huckelbery Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 chciałbym abyście zamieszczali tu fotki/opisywali wasze fanty w niezwykłym stanie lub rzadkości(nie koniecznie TYGRYSY w fabrycznym stanie :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Graudenz 18 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 może kolega sam się czymś pochwali? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 pudełeczko od żyletek Solingen 573G oczywiście wojenne (potem zdjęcia) łuska hla S* 44 1 w fabrycznym(no prawie) stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 zedkości" nikt nie będzie pokazywał no chyba że chce się oglądać świat przez kratke" Kolega założy własny wątek z fotami to zawsze ktoś się dorzuci a nie liczy na kogoś,nikt się nie będzie nadstawiać.Chyba że mają to być np rzadkie kapsle od piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 a z opisywaniem (bez zdjęć) jest tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Widzę że raz za razem powstaja tematy ego typu". Pokazcie co macie, gdzie wykopaliście, czy to zabytek, ile jest wart, co da się znaleźć tym i tym, gdzie szukać, po której stronie, jak dalego, jak głęboko, jak długo kopać, jak głęboko.Panowie, gula sobie chcecie robić?Jeszcze jakis czas, piszczała, sapera i w teren aby potem się móc jako pierwszy pochwalić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 7 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2009 suchy ja już się pochwaliłem,ale piszczały nie mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Niech kolega cofnie się w postach o kilka lat wstecz to zobaczy jakie ludzie fanty pokazywali ,BEZ OBAW .Dziś pokazujemy bezwartościowe śmieci ,a dlaczego tak się dzieje pozostawiam do przemyśleń ,i inteligencji kolegi .Sam temat śmierdzi''rzadkością ''na odległość i niema się co dziwić że potrzeba wyjątkowego leszcza który by się dał na to złapać , nawet jeśli intencje autora były jak najbardziej szczere .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 ostatnio taka zedkość "trafiła w ściółke w sosnowym lesie , jak co to moge dac namiary to będzie można ocenić RZADKOŚĆ " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Cze.Oto moja rzadkosc-kol chcial tygrysa wiec prosze podziwiac:)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 bez urazy ale Huckelbery to chyba jakis pies? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 chodzi mi o bajke oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2009 a adek_wawa żmiją :) chodzi mi o ogród zoologiczny :) psem nie jestem-nawet nie mam 18 lat:-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2009 admin może usunąć wątek bo sam stwierdzam, że nikomu się on nie przyda, a będzie zaśmiecał forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Ale narzekasz:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 psem nie jestem-nawet nie mam 18 lat:-P"Oj, widać, chłopaku, widać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.