tofik84 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Napisano 6 Styczeń 2009 Witam mam pytanie jak najlepiej usunąć dziurki i pęknięcia z hełmów i jak najlepiej je zakonserwowoać Dzięki za odpowiedzi.
der_bartosz Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Ja pier*** temat tyle razy wałkowany, wystarczy poszukać. Jak zakleić dziurki? zależy od tego co posiadasz. Masz spawarkę- zaspawaj; masz klej do metalu-zaklej.
Swiety82 Napisano 11 Styczeń 2009 Napisano 11 Styczeń 2009 Jak chcesz przywrócić garnek do pierwotnego stanu to zaspawaj lub zaklej, jak chcesz hełm z epoki-naturalny-zostaw. Jeśli chodzi o twój hełmik ja bym go zostawił jak jest, a dziury dodają oryginalności i tzw. patyny czasu".
Hermanos Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 a nie lepiej zaszpachlowac po prostu?Ja tam nie wiem, bo nie mam jeszcze doświadczenia i planuje je dość szybko zdobyć, bo jest mi potrzebnehttp://www.odkrywca.pl/wnetrze-helmu-m40,645299.html#645299Herman
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.