tofik84 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 Witam mam pytanie jak najlepiej usunąć dziurki i pęknięcia z hełmów i jak najlepiej je zakonserwowoać Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik84 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik84 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik84 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik84 Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Ja pier*** temat tyle razy wałkowany, wystarczy poszukać. Jak zakleić dziurki? zależy od tego co posiadasz. Masz spawarkę- zaspawaj; masz klej do metalu-zaklej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Zostaw tak jak jest tyle że wyczyśc go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 Jak chcesz przywrócić garnek do pierwotnego stanu to zaspawaj lub zaklej, jak chcesz hełm z epoki-naturalny-zostaw. Jeśli chodzi o twój hełmik ja bym go zostawił jak jest, a dziury dodają oryginalności i tzw. patyny czasu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 a nie lepiej zaszpachlowac po prostu?Ja tam nie wiem, bo nie mam jeszcze doświadczenia i planuje je dość szybko zdobyć, bo jest mi potrzebnehttp://www.odkrywca.pl/wnetrze-helmu-m40,645299.html#645299Herman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.