grzesio0965 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Napisano 4 Styczeń 2009 Służyło jako podstawa pieca. Na pewno sprzęt wojenny. Nie mam czasu na szukanie bo praca wzywa więc proszę o id. Za chwilkę fotka z drugiej strony.
zebu74 Napisano 16 Styczeń 2009 Napisano 16 Styczeń 2009 To,koło bardzo orzypomina to.Nie zgadza sie tylko ilosc otworów w feldze.na fot jest Studebaker, USA
f35jsf Napisano 17 Styczeń 2009 Napisano 17 Styczeń 2009 Ja bym powiedział standardowa sowiecka felga. Znajdziesz ja na większości ciężarówek z okresu i na np. Zisie 3.Pozdrawiam.
grzesio0965 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Napisano 4 Styczeń 2009 Srednica około 52cm, szerokość 13cm, przetłoczenie wystaje poza krawędź ok. 3cm. Środek tarczy koła wyłamany jakby tam była piasta. Na pewno nie wycięte/wypalone, tylko wyłamane. Ja w nocy w trasę do Anglii. Dlatego nie mam czasu. Za kilka dni mam nadzieję wrócę. Pozdrawiam, darz dół.
grzesio0965 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Napisano 4 Styczeń 2009 Służyło jako podstawa pieca. Na pewno sprzęt wojenny. Nie mam czasu na szukanie bo praca wzywa więc proszę o id. Za chwilkę fotka z drugiej strony.
Szyna Napisano 4 Styczeń 2009 Napisano 4 Styczeń 2009 Jak nie masz czasu na szukanie to podaj łaskawie chociaż wymiary!
Pytanie
grzesio0965
Służyło jako podstawa pieca. Na pewno sprzęt wojenny. Nie mam czasu na szukanie bo praca wzywa więc proszę o id. Za chwilkę fotka z drugiej strony.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.