leon_rybnik Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Spokojnie starczy dla wszystkich, tylko sie nie pchać :)A tak poważnie to tam i po 10 takich ekipach fantów bedzie w cholerę.Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
feld Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 A moze jest to jakies matrymonialne spotkanie....Kto wie teraz trzeba uwazac...i nie zbyt czesto sie schylac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
festunguben Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Czytałem od początku i pod koniec jest wyraźnie napisane zaszła mała zmiana planów. Nie będzie to kopanie tylko spotkanie z wypadem do lasu." Więc pytam o co be? Łukasz_18 - kolega z Gubina ma to szczerze w dupie czy przetrzepiecie Kostrzyn, umiesz korzystać z mapy? To luknij sobie gdzie co leży i zacznij martwić o swoje miejscówki. Poza tym są ciekawsze miejsca, ale to już inny temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek123 Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Ja chętnie tęż bym się dołączył jestem z okolic Kostrzyna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon_rybnik Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 A moze jest to jakies matrymonialne spotkanie....Kto wie teraz trzeba uwazac...i nie zbyt czesto sie schylac.xD Ktoś tu ma poczucie chumoru...Ale spokojna głowa, napewno będzie wzajemna asekuracja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.