leon_rybnik Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Spokojnie starczy dla wszystkich, tylko sie nie pchać :)A tak poważnie to tam i po 10 takich ekipach fantów bedzie w cholerę.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 A moze jest to jakies matrymonialne spotkanie....Kto wie teraz trzeba uwazac...i nie zbyt czesto sie schylac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Czytałem od początku i pod koniec jest wyraźnie napisane zaszła mała zmiana planów. Nie będzie to kopanie tylko spotkanie z wypadem do lasu." Więc pytam o co be? Łukasz_18 - kolega z Gubina ma to szczerze w dupie czy przetrzepiecie Kostrzyn, umiesz korzystać z mapy? To luknij sobie gdzie co leży i zacznij martwić o swoje miejscówki. Poza tym są ciekawsze miejsca, ale to już inny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 Ja chętnie tęż bym się dołączył jestem z okolic Kostrzyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon_rybnik Napisano 6 Luty 2009 Share Napisano 6 Luty 2009 A moze jest to jakies matrymonialne spotkanie....Kto wie teraz trzeba uwazac...i nie zbyt czesto sie schylac.xD Ktoś tu ma poczucie chumoru...Ale spokojna głowa, napewno będzie wzajemna asekuracja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.