max.p Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 Jestem ciekawy bo być morze jest paru poszukiwaczy z okolic krotka i pojawia się pytanie czy w jego okolicach coś ciekawego znależliście.Jeśli tak to czy moglibyście pochwalić się swymi fantami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capitan2 Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Najpierw pochwal się sam kolego ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
diesellss Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 wlasnie,po niku odrazu widac ze to pies,moj kolega mial psa co sie nazywal max:))max.p=max.pies,a pozniej przeczytamy ze aresztowano jakiegos chlopaka z krotoszyna:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.p Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 Fantów jeszcze dość mało mam i rzaden nie pochdzi z ziemi . Większość dostałem od krewnych.Raczej nic nadzwyczajnego .A psem nie jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
max.p Posted January 2, 2009 Author Share Posted January 2, 2009 Wykrywacza jeszcze nie mam ,a chciałbym chocirz popodziwiać fanty kolegów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.