max.p Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2009 Jestem ciekawy bo być morze jest paru poszukiwaczy z okolic krotka i pojawia się pytanie czy w jego okolicach coś ciekawego znależliście.Jeśli tak to czy moglibyście pochwalić się swymi fantami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
capitan2 Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Najpierw pochwal się sam kolego ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesellss Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 wlasnie,po niku odrazu widac ze to pies,moj kolega mial psa co sie nazywal max:))max.p=max.pies,a pozniej przeczytamy ze aresztowano jakiegos chlopaka z krotoszyna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Fantów jeszcze dość mało mam i rzaden nie pochdzi z ziemi . Większość dostałem od krewnych.Raczej nic nadzwyczajnego .A psem nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.p Napisano 2 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2009 Wykrywacza jeszcze nie mam ,a chciałbym chocirz popodziwiać fanty kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.