Hermanos Napisano 31 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2008 witanod dawna chcialem wstapic do 2 wojennej grh ale niestety nie ma takowej w mojej okolicy więc szukam chetnych do zalozenia jakiejś. oczywiście, jak napisalem, 2 wojennejmieszkam w okolicy zlotoryii i chojnowa, jesli ktos jest zainteresowany to prosze o maile na adreshermanowiczpawelhp@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrotycz Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Czy to ma być grupa niemiecka ? zgadłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 kolega zapomniał się określić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Nie ma w okolicy? W samym Wrocławiu są przynajmniej 2: niemiecko-radziecka i aliancka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Koledze chodzi o to, że nie chce wyjeżdżać dalej niż 20km od Złotoryi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Czym jest pasja bez poświęcenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 2 Styczeń 2009 Share Napisano 2 Styczeń 2009 Dobrze, że przynajmniej coś robi w kierunku rekonstrukcji.Ja mam u siebie" trzy niemieckie formacje do wyboru i jakoś nie mogę się zabrać za rekonstrukcję.Czy grupy tak często się spotykają na ćwiczeniu musztry (czy jaki tam jest powód spotkań), że kolega musi zakładać własną grupę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 do wrotycza - radziecko-niemiecka - więc prawie zgadłeśdo kurta - co określić?do stadlera - zgadza się, ale nie widzę w tym nic złegodo kurta - święte słowado peipera - a gdzie mieszkasz?pozdrawiam wszystkichHerman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Kraków Czyli jestem w komfortowej sytuacji i mogę wybierać między :- 28 pp 8 Górnośląskiej" DP, - SPMiP czyli:elementy KG Adler ( DPanc-Spad HG, dywizje polowe Luftwaffe) KG Edelweiss - 100 psg 5 DG (PS. ich strona przestała działać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 Strona KG Edelweiss - spokojnie, podejrzewamy że to tylko awaria techniczna :) Za chwilę powinna być znów on-line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 wygląda na to, że wygasła wam domena czyli jak ktos wpisuje adres www,diegams.org to nie wejdzie. można wejść przez stronę http://diegams.nazwa.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 oczywiście powinno być www.diegams.org ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Domena nie wygasła, płatność się zawieruszyła w zakamarkach banków internetowych. Powinno się wyjaśnić w ciągu max kilku dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Ale nie spamujmy już tego wątku - bo on nie o tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2009 O własnie!Ale jestem rozczarowany, bo nie ma chętnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr Hans Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Witam! Widzę, że nie ma sensu tworzenia nowego wątku. Tworzę nową grupę rekonstrukcji historycznej odtwarzającą oddział niemieckiej 6 Dywizji Grenadierów Ludowych biorącej udział m.in. w walkach o Lubań. Osoby chętne do rekrutacji, a które ukończyły 18 lat (najlepiej z Dolnego Śląska, tu mieszkam) prosiłbym pisać na e-mail: hansl45@o2.pl.P.S. Hermanos, mieszkam w okolicach Lubina, Głogowa - jak chcesz to pisz, jeśli jesteś zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurkow Napisano 8 Styczeń 2009 Share Napisano 8 Styczeń 2009 Ja jestem bardzo chętny na utworzenie GRH w okolicach Kalisza. Konkretnie chodzi mi o 70 Pułk Piechoty wielkopolskiej stacjonujący w Pleszewie. Niestety jestem chwilowo jedyną osobą, która by się na takie coś pisała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 14 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2009 No co, nie ma nikogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 14 Styczeń 2009 Share Napisano 14 Styczeń 2009 Ja coś niecoś słyszałem o kimś z rejonu Głogowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woodraf Napisano 22 Styczeń 2009 Share Napisano 22 Styczeń 2009 Złotoryja / Chojnów nie bardzo, ale w Jaworze / Rogoźnicy / Strzegomia chętni może by się znaleźli. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.