Maku 73 Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2008 Polecam niemiecką stronkę poświęconą poszukiwaniom www.dirtydiverdiver.de . Miłego oglądania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3245 Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Trafiłem już kilka miechów wstecz i powiem, że podobało mi się. Koleszka w większości nurkuje z wykrywaczem pod wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2008 ... i jak widać na zamieszczonych przez niego zdjęciach i filmikach znajduje ciekawe fanty różnego kalibru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 W Polsce to tylko pomarzyć można o takich znaleziskach. Ja chyba zamiast wykrywacza kupie sprzęt do nurkowania:D:D Najbardziej podobają mi się zdjęcia zrobione jeszcze pod wodą, przed wydobyciem fantów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 29 Grudzień 2008 Share Napisano 29 Grudzień 2008 Może i w Polsce są takie miejsca gdzieś pod wodą.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 nie wiedziałem ze wodzie takie stany wychodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 3 Styczeń 2009 Share Napisano 3 Styczeń 2009 W polsce jest kopane tak samo jak w niemczech i maja takie same miejsca jak u nas.Wystarczy przejechac sie w rejon berlina,lub na wzgórza seelowskie-Makabra-dziura na dziurze.Nawet trzewa powyrywane z transzej.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.