sudajew Napisano 28 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2008 nie śmiejcie się z tego szczępa, mam pytanie jak można wyczyścić tą resztkę zapalnika??? i wiem ze to nie id, ale jak by ktoś coś wiedział dokładnie od jakiej amunicji jest był bym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Ja bym go wsadził do elektrolizy. Nie wiem z jakiego jest metalu, bo jak z aluminium to do roztworu wody i kwasku cytrynowego. Potem delikatnie szczotką, jakąś miękką, np do mycia zębów.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 Polecam metody podane przez poprzednika. Moze być także ocet, bo nie ma co załować takiego zniszczonego fanta. Nic poważnego mu sie nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 1 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2009 ok dzięki za odzew.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.