Skocz do zawartości

czy ktos zna

sla1971

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chętnie kupiłbym od producenta ze 2 obudowy z cewkami, bo mom zdaniem mechanika prezentuje się świetnie. Proces składania jest wręcz super. Mam nadzieję, że kabel jest dobrze chroniony przed nadwyrężaniem.
Ale bebechy wolałbym wsadzić tam własnej konstrukcji. Zdecydowanie wolę sprzęt podobny do XLT niż do czegokolwiek innego.
Napisano
Gdyby nie ta dziwna postawa sprzedającego sprzęt mógłby sprzedawać się świetnie.
Najdziwniejsze jest to, że nikt prawie nie kupił tego sprzętu i nie podał nam dokładnych informacji.
Szkoda ;/

Pozdrawiam
  • 1 month later...
Napisano
Mam wykrywacz vlf tej firmy od około dwóch lat. Ma dobry zasięg np. łuskę mauzera wykrywa z 35cm a nasz polski nieśmiertelnik z 42cm, na poczatku jak go kupiłem posprawdzalem kilka moich starych miejsc i jeszcze sporo rzeczy udało mi się wyciągnąć, ma nieporównywalnie większy zasięg od dynamików. Na las, krzaczory czy wysoką trawę sprawdza się bo to statyk, nie trzeba machać" anteną. Chodze zwykle na maksymalnie ustawionej czułości i rzadko zdarzało się żebym ją musiał obniżać. Zaletą tego wykrywacza jest dobrze działająca selekcja o wiele przydatniejsza niż te wszystkie mityczne ID, które tylko wprowadzają w błąd. Wykrywacz jest prosty w obsłudze. Wygodny jest sposób składania, często przemieszczam się i dla mnie to super sprawa. Jedyne co bym w nim zmienił to podłokietnik, za te pieniadze" moim zdaniem bardzo dobry wykrywacz na militarkę, ale nie tylko. Do bzdur wypisywanych na temat tego wykrywacza tu i w innych wątkach przez ludzi którzy ewidentnie nie mieli go w ręku nie będę się odnosił.

Łukasz
  • 2 months later...
Napisano
Wracam do tematu.
W zasadzie mam juz coś upatrzone ALE, znalazłem jakiś czas temu tą niepozorną piszczałke...
Może pojawił się na forum jakiś jej użytkownik, który może mi coś na jej temat powiedzieć.

pozdro!
Napisano
dołączam się do pytania suchego, na forum o hardyn znalazłem posty sprzed 3 lat. Jak sytuacja ma się dzisiaj? Jacyś użytkownicy mogą się wypowiedzieć?

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie